Facebook Pixel "Ψυχή, πονοκέφαλος και... καπετάνιος"
Μπάσκετ
| 2011-03-29 11:22:00

"Ψυχή, πονοκέφαλος και... καπετάνιος"

"Ψυχή, πονοκέφαλος και... καπετάνιος"

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη η ισπανική "sport", σχολιάζοντας ότι στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα έχει μεγιστοποιήσει τις αρετές του...

Το αφιέρωμα, γενικότερα, είναι άκρως κολακευτικό για τον γκαρντ του Παναθηναϊκού, τον οποίο χαρακτηρίζει ψυχή της ομάδας και ιδανικό καπετάνιο για το "πράσινο" πλοίο.

Αναλυτικά:

«Ο Διαμαντίδης είναι ο εγκέφαλος του Παναθηναϊκού, έκανε τη διαφορά στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς και είναι αυτός που πρέπει η Μπαρτσελόνα να εξουδετερώσει στην Αθήνα. Ο Έλληνας άσος έχει λίγα μειονεκτήματα, αλλά πρέπει να εντοπιστούν.

Είναι η ψυχή της ελληνικής ομάδας κι αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο της ''Μπάρτσα''. Το ερώτημα είναι αν έχει αδυναμίες. Μέχρι στιγμής έχει νικήσει στη μονομαχία με τους γκαρντ της Μπαρτσελόνα. Είναι ένας παίκτης με λιγοστές αδυναμίες και σε αυτή τη σειρά έχει καταφέρει να μεγιστοποιήσει τις αρετές του.

Θα πρέπει οι γκαρντ της Μπαρτσελόνα να ανεβάσουν την απόδοσή τους για να αντιμετωπίσουν τον Διαμαντίδη, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως ιδανικός καπετάνιος για το ελληνικό πλοίο. Η επιχείρηση ''νίκη'' στο ΟΑΚΑ περνά από την αντιμετώπιση του Έλληνα σταρ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags