Facebook Pixel "Το σύνθημα με τον Πατέρα πόνεσε πολύ!"
| 2011-03-29 12:48:00

"Το σύνθημα με τον Πατέρα πόνεσε πολύ!"

"Το σύνθημα με τον Πατέρα πόνεσε πολύ!"

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει από πού πηγάζει η κόντρα Γιαννακόπουλου – Πατέρα και αναφέρεται στο σημερινό πρωτοσέλιδο της «Πράσινης».

Αναλυτικά το άρθρο του:

Από τη στιγμή που η συζήτηση δεν θα πάει στο σήμερα και το αύριο παρά μόνο στο χθες, προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως ενδιαφέρον για το σημερινό ΔΣ. Διότι δεν έχω και καμία απορία να μου λυθεί καθώς αισθάνομαι πως εδώ και καιρό έχω συνειδητοποιήσει τι έχει παιχτεί στα διοικητικά και γιατί φτάσαμε ως εδώ.

Καταρχήν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει κάνει πίσω εντελώς και δεν ασχολείται σχεδόν με τίποτα. Ακόμη και όταν κάνει μπροστά πάντως η παρουσία του είναι ουσιαστικά αδιάφορη μιας και το προφίλ του έχει καεί οριστικά και αμετάκλητα στην πλειοψηφία των οπαδών του Παναθηναϊκού, οπότε… πάμε παρακάτω.

Για το λόγο αυτό λοιπόν όλο το «ζουμί» εσχάτως συνοψίζεται στην κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στην οικογένεια Γιαννακόπουλου με τον Βγενόπουλο αρχικά και πλέον ξεκάθαρα και λυσσασμένα με τον Πατέρα. Τον «Νικολάκη» όπως τον γράφει μεταξύ άλλων (και πάντα ανυπόγραφα φυσικά…) η εφημερίδα του γιου του Παύλου, από την οποία ευχαριστώ τον Θεό που για την Παναθηναϊκή μου υγεία αποτελώ εδώ και ένα χρόνο παρελθόν, άσχετα αν όσο κάθισα και πήρα και έδωσα πολλά.

Για να μην ξεγελιέστε και να μην βγάζετε λάθος συμπεράσματα θα σας πω ένα πράγμα για το οποίο είμαι βέβαιος. Κανένα απολύτως πρόβλημα με τα λεφτά που ξοδεύτηκαν δεν έχουν οι Γιαννακόπουλοι. Ίσα – ίσα που εδώ και τόσα χρόνια έλεγαν και με περηφάνια μάλιστα πόσο μέσα μπαίνουν ετησίως στο μπάσκετ. To τελευταίο που τους νοιάζει είναι τα λεφτά και δεν έχουν πρόβλημα στην κυριολεξία να τα πετάνε.

Ούτε με τα «παλτά» (εδώ γελάμε) που ήρθαν στη μπάλα, καθώς από τέτοιου είδους «ρουχισμό» έχουμε χορτάσει και στο μπάσκετ. Και παλιά και πρόσφατα που τους έπαιρναν από το αεροδρόμιο μέχρι και με… Χάμερ για να την «πουν» στον Πατέρα που δεν πήρε καλό στόπερ αλλά έφευγαν νύχτα με… τάξι, για να μην πω με… οτοστόπ.

Το πρόβλημα που λέτε και την κόντρα την προκάλεσε ο ΚΟΣΜΟΣ του Παναθηναϊκού. Ναι, σοβαρά μιλάω. Ένα κόσμο που κάποιοι νόμιζαν πως τον έχουν κτήμα τους και ξαφνικά ένοιωσαν να τον χάνουν. Ποτέ ξανά στην ιστορία σύνθημα όπως αυτό με τον Πατέρα (στο ρυθμό του… Λέτο) δεν πόνεσε τόσο πολύ. Όχι, μόνο τους εκτός αλλά και τους εντός. Γι’ αυτό και η φωτογραφία του στο πέταλο δεν μπήκε ποτέ και αν μπει βλέπω να έχουμε απολύσεις, στην εφημερίδα που λέγαμε και πιο πάνω.

Εκεί είναι λοιπόν όλη η ιστορία και από εκεί ξεκίνησε η επιχείρηση φθοράς. Αυτό ήταν το βασικό… έγκλημα του Πατέρα και τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Όσο για τον Βγενόπουλο; Ήταν ούτως ή άλλως στο απόσπασμα επειδή χάρη σε αυτόν έγινε το άλλο το… έγκλημα να ανοίξει μια ΠΑΕ που ήταν κλειστή από το ’79 και δεν θα άνοιγε ποτέ. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Ψάξιμο κάθε πιθανής και απίθανης αφορμής για να αρχίσει πόλεμος, λάσπη, εξευτελισμοί, ύβρεις, ειρωνείες και υπονοούμενα που ούτε Ολυμπιακός δεν θα τολμούσε να εκστομίσει για τους δύο αυτούς ανθρώπους που ανεξάρτητα από το αν έκαναν λάθη μπήκαν για να βοηθήσουν και βοήθησαν. Και που ΠΟΤΕ για τον Παύλο δεν είπαν κουβέντα κι ας υπήρξαν αφορμές.

Και κλείνοντας θα ρωτήσω ένα απλό πράγμα. Αξιζαν όλα αυτά τον κόπο; Κι αν «ναι» θα βγει κανείς απ’ όλους αυτούς που πρωτοστάτησαν στον πόλεμο μπροστά; Ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι ικανοποιημένος από την εμπλοκή του στη μπάλα; Θεωρεί ότι του έκανε καλό ή κακό; Καλύτερα δεν ήταν «Θεός» στο μπάσκετ και τι τελικά θέλει; Δεν περιμένω απαντήσεις. Σας είπα ότι εγώ τις έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου. Καλά ξεμπερδέματα Παναθηναϊκέ, σε μια μέρα που έπρεπε να ασχολούμαστε με την Μπάρτσα, με την δολοφονία του Μιχάλη, με οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων παρά με προσωπικές εμπάθειες, γένια, χτένια, ριγμένες ασπίδες και αλεξίπτωτα.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags