Facebook Pixel "Παρεξήγηση ήταν και πάει... "
| 2011-03-29 13:11:00

"Παρεξήγηση ήταν και πάει... "

"Παρεξήγηση ήταν και πάει... "

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει πως λύθηκε η παρεξήγηση με την ΠΑΕ Ηρακλής, εξέδωσε ο Βασίλης Χατζηπαναγής.

Ο Βάσια ενημερώνει για το πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα και σχολιάζει ότι από μέρους του δεν υπάρχουν σκιές στη σχέση του με τον "γηραιό".

Αναλυτικά:

«Μετά από την δήλωση που έκανα στIς 22-03-2011 θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής:
Αφού τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην συνέντευξη Τύπου στις 23-03-2011 που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, την επόμενη ημέρα στις 24-03-2011 συναντήθηκα με την διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και ζήτησα να μου προσκομίσει αυτά που δήλωσε στην συνέντευξη τύπου και πράγματι η διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είχε έτοιμο τον φάκελο με τα σχετικά παραστατικά που αφορούν σε πληρωμές ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ προς Βασίλη Χατζηπαναγή για τις αθλητικές Ακαδημίες, δηλαδή τα γήπεδα.

Παρουσίασαν πληρωμές σε συγκεκριμένη τράπεζα 32.000 ευρώ και το συγκεκριμένο πόσο αφορά το εξής.
Υπήρχε μία εγγύηση από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ προηγούμενης διοίκησης προς την εταιρία FOOTBALL-ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ Μ.Ε.Π.Ε. για τα μισθώματα και έγινε σταδιακά που σημαίνει ότι η οφειλή ήδη θεωρήθηκε πληρωμένη με την αρχική εγγύηση. Αντ’ αυτού, διαπιστώσαμε ότι το υπόλοιπο, δηλαδή 25.000 συν 7.000 (τόκοι) εξοφλήθηκε το Σεπτέμβριο του 2010, όπως ανακοίνωσε και ο πρόεδρος.

Για την νέα περίοδο 2010/2011 με την νέα διοίκηση έχει καταβάλει ένα μέρος των μισθωμάτων, ενώ απομένει μια μικρή οφειλή, η οποία και θα ρυθμιστεί.

Οι δηλώσεις που γίνονται είναι δικές μου και μόνο δικές μου και φέρουν την υπογραφή μου. Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πίσω από εμένα δεν υπάρχουν σκιές. Διαβάζοντας τα παραπάνω καταλαβαίνετε για ποιο λόγο δημιουργήθηκε η παρεξήγηση στο όλο θέμα. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ και ο λαός του είναι οικογένεια μου και μέσα στην οικογένεια πρέπει να τα λέμε όλα. Εύχομαι να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες ο ΗΡΑΚΛΗΣ και όπου μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω, έζησα μεγάλες στιγμές με την ομάδα, η οποία είναι κομμάτι της ζωής μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags