Facebook Pixel «Στην κοσμάρα τους»
| 2011-03-29 14:53:00

«Στην κοσμάρα τους»

«Στην κοσμάρα τους»

Με τα... χειρότερα λόγια μίλησε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος για τη διοίκηση και τους μετόχους της ΑΕΚ, αν και αναγνώρισε στον Αδαμίδη ότι τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και ηγέτης της "Orignal21" μίλησε στο "NovasportFM" για τις εξελίξεις το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ:

«Δεν υπάρχει καμία διοίκηση. Υπάρχει μόνο ο Σταύρος Αδαμίδης που προσπαθεί να συμμαζέψει τα πράγματα. Αυτό το μοντέλο διοίκησης δεν μπορεί να καρποφορήσει.

Η ΑΕΚ πρέπει να έχει ένα αφεντικό μπροστά. Ούτε στην Αμερική, ούτε στη Φλόριντα, ούτε πουθενά αλλού. Εγώ έχω πει εδώ και καιρό ότι πρέπει να παραιτηθούν. Η ORIGINAL έχει βγάλει τρεις ανακοινώσεις και είναι πέρα για πέρα σωστή. Υποσχέθηκαν ο Αδαμίδης και ο Δημητριάδης εκείνο το βράδυ στα Σπάτα, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ότι θα παραιτηθούν και δεν το έκαναν. Δεν υπάρχει δεν με άφησαν. Αν θες να παραιτηθείς, παραιτείσαι», σχολίασε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ας παραιτηθούν, λοιπόν, όλοι τους για να καταλάβει και ο κόσμος ποια είναι η επόμενη μέρα. Πως θα το καταλάβει ο κόσμος; Για να το καταλάβεις πρέπει να μπεις και να ασχοληθείς με τα σκατά.

Γι' αυτό δεν πάω στο συλλαλητήριο. Τα ίδια κάναμε και με την Ερασιτεχνική και φτάσαμε στην ξεφτίλα να είμαι εγώ πρόεδρος. Ο Παππάς και ο Νοτιάς μπορούν να δώσουν τη λύση. Καλή ή κακή δεν ξέρω. Οι άνθρωποι, όμως, προσπαθούν να φύγουν και δεν μπορούν.

Ο ένας έχει βαρεθεί να λέει στους φίλους του, δεξιά κι αριστερά, ότι είναι βλάκας και ότι την πάτησε και ο άλλος εμφανίζεται μια φορά στους έξι μήνες. Την καλύτερη... μαγκιά την έκανε ο Κανελλόπουλος. Στρίβειν δια του... αρραβώνος. Και λίγο αργότερα τον ακολούθησαν και οι υπόλοιποι. Ξαναλέω η ΑΕΚ θέλει ηγέτες.

Δεν μπορεί να ευδοκιμήσει το πολυμετοχικό. Και ο Νικολαΐδης πάλι καλά που άντεξε ένα χρόνο. Και έγινε γιατί θυμόμασταν όλοι τα γκολ του στον Ελευθερόπουλο. Μετά δεν μπόρεσε το παιδί να διαχειριστεί την κατάσταση».

Για τις ανακοινώσεις της "Original": «Χρειάστηκε να βγει μια ανακοίνωση με σκληρούς χαρακτηρισμούς για να βγει ο Νοτιάς και να πει, γεια σας είμαι κι εγώ εδώ. Αν είναι έτσι να βγαίνει κάθε μέρα μια τέτοια ανακοίνωση.

Οι άνθρωποι ζουν στην κοσμάρα τους. Και με τα όσα γράφονται στην ανακοίνωση να μην συμφωνείς, λες ότι πρέπει να γίνεται κάτι τέτοιο, γιατί αλλιώς θα έρθει ο Ατρόμητος, θα σου ρίξει τρία γκολάκια στον τελικό και αυτοί δεν θα έχουν πάρει χαμπάρι».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ο κόσμος προσπαθεί να μου το προτείνει, αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Θα είναι η δεύτερη φορά που μου το προτείνουν και τον αρνούμαι. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ξαναείπα όχι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags