29/03/11 - 17:25

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Σάμο…

Οριστικοποιήθηκε το πλάνο διεξαγωγής του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας στη Σάμο μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Σάμο…
50.406views 0shares

Σύσκεψη στη Σάμο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης για την οριστικοποίηση του πλάνου διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών της 16ης Απριλίου στο «Πυθαγόρειο» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που θα γίνει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Στη σύσκεψη έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι των δύο ομάδων, του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής, της Οργανωτικής Επιτροπής, ενώ από την Ε.Ο.ΠΕ. παραβρέθηκαν ο Β’ αντιπρόεδρος Κώστας Ψαρουδάκης και ο διευθυντής της Ομοσπονδίας, Χάρης Σπηλιάκος.

Η Εισαγγελία Σάμου επικύρωσε σε πρακτικό τα συμφωνηθέντα για το μεγάλο ραντεβού του γυναικείου βόλεϊ που θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1.

Σύμφωνα με το σχέδιο, οι θεατές θα εισέλθουν με ονομαστικές λίστες και ο αριθμός των προσκλήσεων έχει ως εξής:

Από εικοσιπέντε (25) για τον Δήμο Σάμου και την Ε.Ο.ΠΕ., από δεκαπέντε (15) για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και οι υπόλοιπες περίπου 300 θέσεις θα συμπληρωθούν από ανθρώπους του αθλήματος στο νησί της Σάμου που ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:

1) Αθλητές των σωματείων της Σάμου με ευθύνη της Τοπικής Επιτροπής.
2) Προπονητές με επίδειξη ταυτότητας του Σ.Ε.Π.ΠΕ. και της αστυνομικής τους ταυτότητας.
3) Διαιτητές με επίδειξη ταυτότητας διαιτητή και της αστυνομικής τους ταυτότητας.
4) Μέλη Δ.Σ. της Τοπικής Επιτροπής και των σωματείων με επίδειξη αντιγράφου απόφασης συγκρότησης σε σώμα και της αστυνομικής τους ταυτότητας.
5) Διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι.