30/03/11 - 10:18

«Αν δεν το πίστευα, θα έβαζα τέλος στην καριέρα μου...»

Με αυτό τον τρόπο επέλεξε ο Ούρκο Πάρντο να απαντήσει σε εκείνους πως τον αμφισβητούν, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να παραμείνει πρώτος τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν.

«Αν δεν το πίστευα, θα έβαζα τέλος στην καριέρα μου...»
44.915views 0shares

«Αν δεν πίστευα ότι μπορώ να είμαι πρώτος τερματοφύλακας θα ήταν καλύτερα να τερματίσω τώρα την καριέρα μου. Φυσικά και θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό», ανέφερε με δηλώσεις του ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων».

Σε ό,τι αφορά την παραμονή του στο Λιμάνι και την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, επεσήμανε: «Νομίζω ότι είναι προφανές πως θέλω να μείνω. Τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα θα μιλήσουμε με την ομάδα. Μου αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό. Απίστευτοι οπαδοί, μεγάλη ομάδα και όλα είναι όπως πρέπει. Οπότε, φυσικά και θέλω να μείνω».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον θρίαμβο επί της ΑΕΚ: «Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα. Αλλά είμαι ευχαριστημένος και για την ομάδα γιατί παίξαμε πολύ καλά. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κάναμε με εντυπωσιακό τρόπο. Σε όλα είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ. Και από πλευράς τακτικής και σε ότι έχει να κάνει με την απόδοση μας φέτος».