Facebook Pixel "To 6-0 μίλησε... "
| 2011-03-30 11:04:00

"To 6-0 μίλησε... "

"To 6-0 μίλησε... "

Στην εξάρα εναντίον της ΑΕΚ, αλλά και στη νίκη στο ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ουρτάδο.

Ο Ισπανός χαφ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του φετινού τίτλου με τον Ολυμπιακό, παρότι η δική του συμβολή ήταν ελάχιστη, αλλά και στην προηγούμενη ομάδα του, την Εσπανιόλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο «pericosonline.com»:

Για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ: «Γνωρίζαμε ότι εκείνο το Σαββατοκύριακο θα μπορούσαμε να πάρουμε τον τίτλο και μαθηματικά, η διαφορά ήταν μεγάλη και θέλαμε να γιορτάσουμε μαζί με τους οπαδούς μας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το 6-0 μιλάει από μόνο του».

Για το Κύπελλο που είχε κατακτήσει με την Εσπανιόλ το 2006 και το φετινό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό: «Εκείνο ήταν Κύπελλο και αυτό είναι πρωτάθλημα. Φυσικά είχα απολαύσει την κατάκτηση του τροπαίου εκείνου όπως και τον τίτλο με τον Ολυμπιακό. Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ ζωντανό και υπήρχε μεγάλη ένταση σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Η εορταστική μέρα ήταν όταν κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό».

Για τη συμμετοχή στο Champions League και τη δική του δύσκολη σεζόν: «Έζησα μια δύσκολη χρονιά γιατί είχα δύο πρόσφατους τραυματισμούς που με άφησαν πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και το απολαμβάνω. Το Champions League είναι το “κερασάκι” στην τούρτα αλλά στην Ελλάδα ζούμε με πολύ πάθος και σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για τις δυσκολίες που περνάει η Εσπανιόλ: «Οι φίλοι της Εσπανιόλ πρέπει να στηρίξουν την ομάδα και να μην κάνουν σκληρή κριτική στον σύλλογο την δεδομένη χρονική στιγμή που τα πράγματα είναι δύσκολα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags