Facebook Pixel Γερό μπάσιμο από Παλέρμο!
| 2011-03-30 11:19:00

Γερό μπάσιμο από Παλέρμο!

Γερό μπάσιμο από Παλέρμο!

Συμφωνία της ΑΕΚ με τους Ιταλούς για την παραχώρηση του Μανωλά, για ένα ποσό κοντά στο 1 με 1,5 εκ. ευρώ, αποκαλύπτει ο Τύπος στη γειτονική χώρα. Ενδιαφέρον και για τον Μπλάνκο…

Η Παλέρμο πήρε τον Μανωλά. Ο σύλλογος της Ιταλίας που είναι πάντα προσεκτικός στις μεταγραφές ταλέντων, έκλεισε τον νεαρό αμυντικό που είναι γεννημένος το 1991.

Ο παίκτης από τον Ιούνιο θα φοράει την φανέλα της Παλέρμο και το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει το 1 με 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με 50 χιλιάδες ευρώ την χρονιά. Τον Ιανουάριο ο Μανωλάς προτίμησε να αρνηθεί την πρόταση της Αταλάντα.

Εκείνοι που τον γνωρίζουν καλά μιλάνε για μια καλή επένδυση, καθώς είναι ένας παίκτης που θα παίξει στο μέλλον στην εθνική», αναφέρει χαρακτηριστικά το «calcionews24» για τον Μανωλά και την Παλέρμο, ωστόσο τα ιταλικά σενάρια δεν σταματούν εδώ.

Ρεπορτάζ άλλης ιστοσελίδας, της «Tuttosport», αναφέρει ότι ο ίδιος σύλλογος θέλει να αποκτήσει και τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Στην περίπτωση του Αργεντινού, βέβαια, τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και δεν το έχει ακόμα ανανεώσει.

Δεν θα βάλει χρήματα στο ταμείο της η "Ένωση", δηλαδή, ακόμα και αν πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα ο "Ζορό". Το φλερτ του Μανωλά με την Παλέρμο, πάντως, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες με δημοσιεύματα κ.λπ. και φαίνεται ότι υπάρχει θέμα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags