Facebook Pixel "Τι να σου κάνει και ο Χιμένεθ;"
| 2011-03-30 12:52:00

"Τι να σου κάνει και ο Χιμένεθ;"

"Τι να σου κάνει και ο Χιμένεθ;"

Με το υλικό που έχει η ΑΕΚ δεν είναι για να ζητάς από τον Ισπανό προπονητή τα ρέστα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Τσιάρτας.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για την ΑΕΚ στο "Sentra FM", αλλά και για τη βράβευσή του από τη Σεβίλλη:

Για την ΑΕΚ: «Έχει ξαναβρεθεί σε αυτή την δυσάρεστη θέση η ΑΕΚ και πρέπει να βρεθεί μια λύση που να είναι μακροχρόνια και όχι προσωρινή. Αυτό χρειάζεται η ομάδα για να σταματήσει να ταλανίζεται από αυτά τα προβλήματα. Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό έβγαλε τα προβλήματα στην επιφάνεια. Το ζητούμενο είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε διοικητικό και σε αγωνιστικό επίπεδο και να ξέρει και ο κόσμος τι μπορεί να περιμένει. Αλήθειες θέλει ο κόσμος όχι μπαλώματα. Δεν μπορούμε να χρεώσουμε στον Χιμένεθ κάποια πράγματα που βρήκε στην ομάδα όταν ήρθε. Δεν ήταν επιλογές του οι παίκτες που βρήκε στην ομάδα. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να του χρεώσουμε. Φαίνονται οι αδυναμίες της ομάδας. Όταν δεν έχεις βάθος δεν μπορείς να εφαρμόσεις και το ροτέισιον».

Για την εθνική Ελλάδος: «Σίγουρα η νίκη μέσα στην Μάλτα ήταν σημαντική. Δεν είναι κακή η εικόνα της ομάδας, αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα έστω και στο τελευταίο λεπτό πήραμε τους τρεις βαθμούς. Σαν εικόνα θα πρέπει να προβληματιστούμε. Είναι ένας όμιλος περίπλοκος και η Γεωργία και η Κροατία και το Ισραήλ είναι στο κόλπο. Οι καλοί παίκτες υπάρχουν, το θέμα είναι κατά πόσο αγωνίζονται στις ομάδες τους για να είναι έτοιμοι».

Για την βράβευση του από την Σεβίλλη: «Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την Σεβίλλη και θέλουν να με τιμήσουν στο παιχνίδι με την Ρεάλ. Έχουν ξεκινήσει να βραβεύουν τους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία. Βράβευσαν τον Σούκερ, τον Μπίρι Μπίρι. Δεν υπάρχουν λόγια να το χαρακτηρίσεις αυτό το πράγμα. Για την εθνική ομάδα, ο προηγούμενος πρόεδρος της ΕΠΟ ήθελε να κάνει μια τιμητική εκδήλωση. Ήθελε να βραβεύσει εμένα τον Νικολαίδη και τον Φύσσα αλλά δεν ήθελα να δεχτώ αυτού του είδους της βράβευση, καθώς δεν ήθελα να μας βραβεύσουν σαν πακέτο. Όσον αφορά την ΑΕΚ, έχω βραβευθεί από διάφορους συνδέσμους. Όχι από την ίδια την ΑΕΚ. Βέβαια δεν ξέρω εάν θα είμαι στο πλαίσιο του να με βραβεύσουν στο μέλλον, κάτι που κάνουν πριν από τα παιχνίδια με άλλους μεγάλους παίκτες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags