Facebook Pixel «Sygxarhthria vazelia»!
Μπάσκετ
| 2011-03-30 14:41:00

«Sygxarhthria vazelia»!

«Sygxarhthria vazelia»!

Η αναγνώριση των οπαδών αντίπαλων ομάδων, είναι η καλύτερη επιβεβαίωση για τον «μπασκετικό» Παναθηναϊκό. Η μάχη με την Μπαρτσελόνα, άλλωστε, χρειάζεται… εθνική συσπείρωση.

Το έναυσμα δόθηκε αμέσως μετά τη χθεσινή νίκη των «πράσινων» επί των «μπλαουγκράνα». Οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων έγιναν (και) στο κλίμα της εποχής: διαδικτυακά. Στο σύνολό τους τα αθλητικά σάιτ κατακλύστηκαν από συγχαρητήρια μηνύματα για τους παίκτες του Ομπράντοβιτς, αλλά και για τον ίδιο τον Σέρβο προπονητή.

Ο σκύλος έκανε μία βόλτα στο διαδίκτυο, τα σταχυολόγησε και ανέδειξε κάποια από αυτά, τα οποία παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ποιο είναι αυτό; Ότι η αναγνώριση προέρχεται αποκλειστικά από οπαδούς ομάδων που δεν υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό.

Παραδέχονται, όμως, ότι το «τριφύλλι» έχει καταφέρει να ανατρέψει τα εις βάρος του προγνωστικά και όχι απλώς να δώσει ενδιαφέρον στη σειρά των αναμετρήσεων με τους Ισπανούς. Αλλά και να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση από τους αντιπάλους του.

Διαβάστε κάποια από αυτά που επιλέξαμε και δείχνουν ότι υπάρχουν ακόμα υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι, που αναγνωρίζουν τη διαχρονική αξία του «μπασκετικού» Παναθηναϊκού και του «Ζοτς»:

«Βασίλης»: «Δεν είμαι Παναθηναϊκος αλλά ότι και να λένε ορισμένοι ο Πανθηναϊκός στο μπάσκετ ειναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, χαίρομαι που είμαι έλληνας και απολαμβάνω βραδιές σαν τη χθεσινή. Respect στον καλύτερο προπονητή της τελευταίας δεκαετίας Ομπράντοβιτς».

«George Aris Emperor UK»: «Sygxarhthria vazelia. Thymhthka palies kales epoxes toy basket me ayth th seira. Eyxomai na perasete olopsyxa».

«PAOK»: «Πόλλα συγχαρητηρια στον ΠΑΟ, μας έκανε υπερήφανους. Μάκαρι ρε παιδια να ξεβρωμίσουμε απο την παράγκα του Ελληνικού αθλητισμού, αλλά και κράτους».

«luni_piv»: «ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΧΧ VΑΜΟΣ ΒΙΕΝ. Υ. Γ. ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟ ΤΑΨΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΝΑΒΑΡΟ, ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ. . .».

«thanutd»: «ΠΑΡΟΤΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟ.
Η BARCA ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΤΗΣ».

«takis 89»: «Απλα υποκλινομαι στο μεγαλειο της Παναθας. . . Ενας αεκτσης. . .».

«Jimmy AEKARA»: «Μπράβο στον Παναθηναικό. Η προσπάθεια που έκανε ήταν συγκινιτική. Έχει παίχτες παληκάρια και με καρδιά. Δείγμα της τεράστιας Ελληνικής ψυχής».

«Όσο θα ζω...»: «Ο βάζελος έδειξε ότι είναι μεγάλος σύλλογος μπάσκετ της ευρώπης. Ειδικά στο τέλος και κυρίως με τις άμυνες στον Ναβάρο. Ο Διαμαντίδης είναι μακράν ο καλύτερος Έλληνας παίκτης της γενιάς του. Μακράν. Και στην τριάδα ever Ελλήνων! Από έναν αρειανό που έχει φάει το μπάσκετ με την κουτάλα τη μεγάλη...».

«Georgiou speaking»: «Σέβας! (Από έναν Αρειανό)».

«mutu»: «συγχαρητηρια απο εναν παοκτση...η μεγαλυτερη ομαδα στην ευρωπη καλα για την ελλαδα δεν το συζηταω...».

«Παναγιώτης - Αρειανάρα»: «Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα σας..!!! Χτες ήμουν κι εγώ ένας ακόμη φίλαθλος σας και χάρηκα για την νίκη σας… ».

«killbill7»: «Mpravo ston vazelo ......evgale tromeri psyxi kai toy axizei na prokrithei .......ton xaraktira tis omadas ton vgazoyn ta tropaia alla kai i psyxi...kati poy emeis den deixame».

«football manager 2011»: «MPRAVO STO PAO KAI STOUS FILATHLOUS TOU....GEMISAN TO GHPEDO KAI EKANAN MIA GIORTH....KALH SYNEXEIA KAI META OI ANTIPALOI DEN EINAI TIPOTA MPROSTA STON PAO.....KALU EPITYXIA KAI STHN OMADA MOU ALLA DEN TO BLEPO!!!!!!».

«Γκόρτζους»: «Έχετε μεγάλη ομάδα και δεν είμαι κανένας μυρωδιάς που το λέω. Εμείς όχι και τόσο, γιαυτό γελάει μαζί μας η Ιταλία».

«thrilos413»: «ela re vazele, tha mas trelaneis? Ti ekane simera, makari na eixma kai emeis zots».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags