Facebook Pixel Η Τούμπα των ονείρων του (ΦΩΤΟ)
| 2011-03-30 14:54:00

Η Τούμπα των ονείρων του (ΦΩΤΟ)

Η Τούμπα των ονείρων του (ΦΩΤΟ)

Μια καταπληκτική δουλειά, ιδιαίτερα εμπνευσμένη, παρουσίασε ένας νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ με καλλιτεχνική φλέβα. Ο οπαδός του Δικέφαλου του Βορρά από την Προσοτσάνη, κατασκεύασε και παρουσίασε μια μακέτα με την Τούμπα των ονείρων του!

Η... τρέλα του για τον ΠΑΟΚ και τη σχεδίαση κτιρίων οδήγησε τον Χάρη Κιζαντζίδη στη δημιουργία μακέτας του γηπέδου του "Δικεφάλου" σε διαστάσεις 1.90x2.10 μέτρα!

"Είχα το πάθος του ΠΑΟΚτσή"

Ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ τόνισε για την ιδέα της κατασκευής της μακέτας: "Καταρχάς, από μικρός μου άρεσε να κατασκευάζω διάφορες χειροτεχνίες, οι οποίες όμως δεν ήταν μικρού μεγέθους. Έκανα σπίτια, πολυκατοικίες και διάφορα τέτοια. Ώσπου πριν από έναν χρόνο, κατασκεύασα την πρώτη μου μεγάλη μακέτα, που ήταν μια πίστα Φόρμουλα 1".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην εντυπωσιακή μακέτα της Τούμπας που δημιούργησε: "Δεν έμεινα εκεί. Ήθελα να κάνω κάτι που να βγαίνει από μέσα μου, ώστε να το κάνω όσο πιο τέλειο γίνεται! Όπως ήταν φυσικό, το μόνο που συνδύαζε αυτά τα δύο, ήταν ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα το γήπεδό μας, η ΤΟΥΜΠΑ! Ό,τι έχω δικό μου, είναι ασπρόμαυρο. Από το δωμάτιό μου, μέχρι τα ρούχα μου και τη σκέψη μου! Έτσι, όλο το καλοκαίρι δούλεψα, έχοντας τον ΠΑΟΚ στο μυαλό μου και κατάφερα να φτάσω σε αυτό το αποτέλεσμα.

Τα μόνα εφόδια που χρειάστηκα, ήταν η επιμονή και το πάθος που έχει κάθε ΠΑΟΚτσής. Βρήκα αρκετές φωτογραφίες από το γήπεδο, ενώ είχα στο μυαλό μου και τις φορές που έχω βρεθεί στην Τούμπα, έκανα το σχέδιο και μετά ακολουθούσα ένα συγκεκριμένο πλάνο. Οι διαστάσεις είναι 1,90x2,10. Δεν ήθελα να το κάνω μικρότερο, γιατί ο ναός, όπως και να το κάνουμε, πρέπει να είναι μεγάλος".

ΠΗΓΗ: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags