Facebook Pixel The Ritz-Carlton Hong Kong: Ένα ξενοδοχείο… στο Θεό!
| 2011-03-30 14:59:00

The Ritz-Carlton Hong Kong: Ένα ξενοδοχείο… στο Θεό!

The Ritz-Carlton Hong Kong: Ένα ξενοδοχείο… στο Θεό!

Σχεδόν 500 μέτρα πάνω από το έδαφος και με μια θέα που πραγματικά… κόβει την ανάσα!

ο πιο ψηλό κτίριο του πλανήτη με την επωνυμία International Commerce Centre φιλοξενεί στους ορόφους 102-118 το υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Ritz-Carlton Hong Kong», το οποίο άνοιξε την Τρίτη τις πόρτες στο απαιτητικό του κοινό.

Με 312 δωμάτια και μια πανοραμική θέα στην πόλη και το λιμάνι το masterpiece της αρχιτεκτονικής διαθέτει ό,τι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσες συνεδριάσεων, spa, κέντρα χαλάρωσης, γυμναστήρια, ενώ η αίθουσα χορού είναι η μεγαλύτερη στην πόλη με έκταση 930τμ., φωτισμένη από τεράστιους κρυστάλλινους πολυελαίους.

Το υπαίθριο της ταράτσας είναι 490μ πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και ''βλέπει'' το Hong Kong. Το Ritz-Carlton παρόλα αυτά έχει φροντίσει και για τους πιο lazy (τεμπέληδες) πελάτες του, καθώς διαθέτει σε κάθε δωμάτιο προσωπικό τηλεσκόπιο.

Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Herve Humler δηλώνει έτοιμος να βγει στον ανταγωνισμό και αναφέρει σχετικά:

«Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις για αυτό το ξενοδοχείο πρώτα από εμάς τους ίδιους. Οι πελάτες επισκέπτονται το ξενοδοχείο μας συνήθως οικογενειακώς για να φάνε και να απολαύσουν τη θέα».

Από ολόφρεσκο χαβιάρι μέχρι φιλέτα από σπάνιο καπνιστό σολομό και μοναδικά πανάκριβα κρασιά το ξενοδοχείο αυτό φτιάχτηκε για να ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Τώρα αν σας περισσεύουν γύρω στα 4 χιλιάρικα για να κοιμηθείτε ένα βράδυ σε αυτόν τον παράδεισο, όπως σας είπαμε οι αγκάλες του είναι πλέον ανοιχτές… Εκτός και αν επιθυμείτε να διανυκτερεύσετε στην προεδρική σουίτα, ένας ύπνος που θα σας στοιχίσει μόλις 71.000 ευρώ.

Από εμάς, καλή διαμονή…

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags