30/03/11 - 17:00

Έρχεται με τριετές και Ζεσουάλδο!

Αυτά ζητάει ο Μάτος για επιστρέψει στον Παναθηναϊκό! Νέο συμβόλαιο (για να μην ψάχνει του χρόνου ομάδα) και εμπιστοσύνη (που μπορεί να τη βρει στον Φερέιρα).

Έρχεται με τριετές και Ζεσουάλδο!
43.402views 0shares

Ακόμα και σήμερα είναι πολύ πιθανό να γίνει το ραντεβού του Δημήτρη Γόντικα με τον Πέντρο Περέιρα, συνεργάτη του Κάρλος Λέιτε, ο οποίος είναι ο μάνατζερ του Μάτος.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος θα διαμηνύσει στην πλευρά του παίκτη ότι ο Παναθηναϊκός θέλει την επιστροφή του Βραζιλιάνου στην ομάδα το καλοκαίρι.

Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να πάρει το «ναι» του Μάτος από τη στιγμή που ο παίκτης έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Μποταφόγκο.

Βεβαίως, εδώ να πούμε ότι οι «πράσινοι» έχουν σύμμαχο τη βραζιλιάνικη ομάδα, η οποία ούτε μπορεί να αγοράσει τον Μάτος, ούτε να αντέξει το συμβόλαιό του (700.000 ευρώ).

Γι’ αυτό υπάρχουν πιθανότητες επιστροφής του παίκτη, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δεν θέλει να γυρίσει έτσι στον Παναθηναϊκό και να την «πατήσει» όπως στο παρελθόν. Σε περίπτωση που πάρει την απόφαση να επιστρέψει, θέλει να έχει εξασφαλισμένο το μέλλον του στην ομάδα με νέο (τριετές) συμβόλαιο, προκειμένου του χρόνου να μην είναι αναγκασμένος να ψάχνει ομάδα, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Ο Μάτος θα ζητήσει, λοιπόν, 3 χρόνια συμβόλαιο με απολαβές πιθανότατα τις ίδιες. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσει να διαβεβαιωθεί ότι θα χαίρει της εμπιστοσύνης του προπονητή του και δεν θα είναι παραγκωνισμένος, όπως συνέβη την τελευταία χρονιά με τον Τεν Κάτε.

Αυτό μπορεί να το διασφαλίσει από την στιγμή που προπονητής στον Παναθηναϊκό είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο θέμα, ο Πορτογάλος τρέφει μεγάλη εκτίμηση στις ικανότητες του Μάτος, τον οποίο ήθελε το 2007 στην Πόρτο, αλλά τον πρόλαβε ο Βέλιτς.

Ο Φερέιρα μπορεί να εγγυηθεί στον Μάτος ότι θα τον υπολογίζει, αφού θα του εξηγήσει ότι θέλει να καλύψει το μεγάλο κενό που αφήνει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.