31/03/11 - 08:12

Κι εσύ "γαύρος" από μικρός;

Την πιθανότητα να γίνει συμπαίκτης με τον Μιραλάς στον Ολυμπιακό σχολίασε ο Ομπράνιακ, κάνοντας λόγο για τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τους φοβερούς οπαδούς των "ερυθρόλευκων".

Κι εσύ "γαύρος" από μικρός;
20.271views 0shares

Ο μέσος της Λιλ παραχώρησε δηλώσεις στον "Γαύρο" αναφορικά με το ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Πειραιά από το προσεχές καλοκαίρι και μετά, ενώ αναφέρθηκε και στον άλλοτε συμπαίκτη του, Κέβιν Μιραλάς:

Για το αν γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:
«Ξέρω για το ενδιαφέρον. Έχω ακούσει, αλλά αυτή τη στιγμή παίζω στην Λιλ. Γνωρίζω πολλά για τον Ολυμπιακό και αυτό είναι καλό για εμένα. Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα. Παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο και είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα και παίρνει σχεδόν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Έτσι και πριν από λίγο έγινε πρωταθλητής».

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού:
«Ξέρω και για την ατμόσφαιρα. Έχω ακούσει και έχω δει σε αγώνες του Ολυμπιακού ότι ο κόσμος είναι τρελός. Δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη και είναι δυνατός».

Για το γεγονός ότι γνωρίζει πολλά για τον Ολυμπιακό:
«Ξέρω τον Μιραλάς. Ήμασταν συμπαίκτες στην Λιλ. Ο Κέβιν είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός. Γνωρίζω ότι είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας. Εγώ τον θυμάμαι από τη Λιλ. Ήταν ιδιαίτερα ταλαντούχος. Έχει μια εκρηκτικότητα που λίγη ποδοσφαιριστές την έχουν. Αυτό τον κάνει να διαφέρει από τους υπόλοιπους».

Για τον αν μιλάει με τον Μιραλάς:
«Δεν μιλάω καθόλου, αλλά παρακολουθώ πως πηγαίνει και αν σκοράρει, αφού ήμασταν συμπαίκτες παλαιότερα. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και πιστεύω ότι το έχετε καταλάβει εσείς εδώ στην Ελλάδα. Δεν δημιουργεί ποτέ πρόβλημα στην ομάδα του. Ο Ολυμπιακός είναι η κατάλληλη ομάδα για αυτόν. Ο Κέβιν χρειαζόταν μια ομάδα που να τον καταλαβαίνει, μια ομάδα που να του έχει εμπιστοσύνη, μια ομάδα που να του ταιριάζει».

Για το αν θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον Μιραλάς:
«Ίσως. Γιατί όχι; Είναι μια καλή ομάδα ο Ολυμπιακός».