Facebook Pixel "Θα πάρει τον ΠΑΟ ο Βγενόπουλος"
| 2011-03-31 09:51:00

"Θα πάρει τον ΠΑΟ ο Βγενόπουλος"

"Θα πάρει τον ΠΑΟ ο Βγενόπουλος"

Τη σιγουριά του ότι ο Mr MIG θα αποκτήσει στο (άμεσο) μέλλον το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του "τριφυλλιού", εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μίμης Δομάζος."Ποιος Γόντικας;".

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για το θέμα στην "ΕΡΑ Σπορ", αλλά και για όσα ειπώθηκαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ:

«Δεν ξέρω πόσος χρόνος μπορεί να χρειαστεί. Μπορεί 2 ή 3 χρόνια. Δεν ξέρω πόσο αλλά πιστεύω ότι στο τέλος είναι αυτός που θα πάρει τον Παναθηναϊκό και αυτός θα βρει τον δρόμο του. Δεν νομίζω ότι θα κάτσει να μιλάει με αυτά που του λένε κάθε μέρα. Δεν φοβάμαι να λέω την γνώμη μου.

Το επαναλαμβάνω ο Βγενόπουλος θα τον πάρει τον Παναθηναϊκό. Όλο το πλειοψηφικό πακέτο. Κάποτε μπορεί να μιλήσει. Δεν ξέρω τι θα κάνει. Αυτά που του λένε και του γράφουν όταν έχει δώσει 22 εκατ. και να του γράφουν αυτά έχει αηδιάσει. Είναι ντροπή για έναν άνθρωπο που έχει δώσει τόσα λεφτά να του λένε ότι δεν ασχολείται».

Σε ότι αφορά το Δ.Σ ο κ. Δομάζος δήλωσε:

«Συνεργάστηκα με τον Βαρδή και τον Θόδωρο. Τέτοια η σοβαρότητα που είχαν δεν
υπήρχε περίπτωση να βγαίνουν τέτοια θέματα έξω, όπως μπάτζετ. Δεν τα είχα ακούσει ποτέ. Ήρθαν ορισμένοι κύριοι και έβαλαν τα χρήματά τους στον Παναθηναϊκό.

Ποτέ στο παρελθόν οι Βαρδινογιάννηδες δεν χρησιμοποιούσαν τέτοιους χαρακτηρισμούς. Συζητήσαμε πολλά στο συμβούλιο. Αρκετά τα διαβάσατε στον αέρα. Και μιλήσαμε για το καλό της ομάδας. Από την ώρα που βγήκε το όνομα το δικό μου και του Αντωνιάδη για την τεχνική επιτροπή υπήρξε αντίδραση από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Δηλαδή εμείς τι είμαστε στον Παναθηναϊκό; Δεν το καταλαβαίνω. Είμαστε λεπροί και δεν μπορούμε να μπούμε και να σχεδιάσουμε το πως θα πάει στην φετινή χρονιά;

Δηλαδή τον Παναθηναϊκό θα σχεδιάσει την ομάδα ένας βολεϊμπολίστας; Έχουν περάσει τόσοι και τόσοι. Έγινε η πρόταση για μένα και τον Αντωνιάδη μαζί με τον προπονητή χωρίς να πληρωνόμαστε. Ρωτήστε τον κ. Βαρδινογιάννη γιατί δεν θέλει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags