Facebook Pixel "Με λένε Αχιλλέα Μπέο"
| 2011-03-31 10:43:00

"Με λένε Αχιλλέα Μπέο"

"Με λένε Αχιλλέα Μπέο"

Μια συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος, καθώς μίλησε για τα νεανικά του χρόνια, την επαγγελματική του πορεία, και φυσικά για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τις σχέσεις με Πατέρα και Μαρινάκη

Για εμένα δεν είναι για τίποτα. Καταρχήν για εμένα όταν χαλάς μια φιλία τυχαίνει και τη χαλάς. Το ότι έγινε το καλοκαίρι δε σημαίνει κάτι. Χάλασε κάποτε.

Η σχέση μου με τον Πατέρα χάλασε το Δεκέμβριο όχι το καλοκαίρι γιατί έθιξε προσωπικά μου δεδομένα και θέματα και ήταν η αιτία να έρθουμε σε ρήξη. Γιατί θεωρώ ότι όταν είσαι άνδρας υπάρχουν στεγανά πράγματα που τα παίρνεις μαζί σου και δεν τα βγάζεις στη δημοσιότητα. Αυτός είναι ο λόγος που χάλασα τη σχέση μου με τον κ. Πατέρα και βέβαια υπάρχει και συνέχεια με το θέμα των κασετών όπου είναι και ο υποκλοπέας που και τις μόνταρε κιόλας. Όσον αφορά στο κ. Μαρινάκη μη νομίζετε ότι είναι σχέση. Είναι πρόεδρος της SUPER LEAGUE, είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού που υπάρχει μια εκτίμηση και έας αμοιβαίος σεβασμός και τίποτα παραπάνω. Δεν είμαστε κολλητοί. Κολλητός σημαίνει πολλά και διάφορα, καθημερινά κάνεις παρέα, βγαίνεις οικογενειακά, πας διακοπές μαζί. Όταν θα βρεθούμε θα χαιρετηθούμε , θα πιούμε ένα καφέ. Έχουμε καλές σχέσεις και αμοιβαία εκτίμηση. Αυτό τίποτα παραπάνω.

Διαβάστε ολόκληρη την (πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη) στο newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags