Facebook Pixel "Ο Παππάς γίνεται… άνεμος Νοτιάς"
| 2011-03-31 14:07:00

"Ο Παππάς γίνεται… άνεμος Νοτιάς"

"Ο Παππάς γίνεται… άνεμος Νοτιάς"

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για αντίθετους βίους των δύο βασικών μετόχων που έχουν απομείνει στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μαζί ξεκίνησαν και μαζί σκόπευαν να αποχωρήσουν, ωστόσο φαίνεται ότι εν τέλει οι κύριοι Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς επιλέγουν διαφορετικούς δρόμους ύστερα από επτά χρόνια (έστω εκ του μακρόθεν) συνεργασίας στα ιδιοκτησιακά-διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο πρώτος περιμένει να πιστοποιηθεί η (προσωρινή) λύση του προβλήματος με την αδειοδότηση ώστε να δημοσιοποιήσει την επιστολή που ήδη έχει συντάξει και μέσω της οποίας θα ανακοινώνει την οριστική αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ακολουθώντας έτσι τον δρόμο που χάραξαν οι κκ. Ντέμης Νικολαΐδης, Τάκης Κανελλόπουλος, Γκίκας Γκούμας, Πόλυς Χατζηιωάννου, Νάσος Θανόπουλος, Παντελής Αθηνής και λοιποί μικρομέτοχοι.

Με το... παράσημο μάλιστα να καθυβρίζεται από μερίδα οπαδών ή να λοιδορείται από μερίδα του Τύπου επειδή μπήκε μετοχικά στην ΠΑΕ ΑΕΚ με σκοπό να προσφέρει 200.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2004 και έφτασε στο σημείο να έχει ξοδέψει 14 εκατ. ευρώ τρία χρόνια μετά!

Ο κ. Νοτιάς από την πλευρά του επιθυμεί να παραμείνει στις επάλξεις και βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση μετοχικών συμπαικτών. Δεν είναι άλλωστε και τόσο εύκολο να αποχωρήσει από τη στιγμή που είναι ο εκμισθωτής του προπονητικού κέντρου των Σπατών και έχει λαμβάνειν ενοίκιο 720.000 ευρώ ετησίως από την ΠΑΕ ΑΕΚ για τα επόμενα 12 χρόνια.

Επιπροσθέτως ο χιώτης επιχειρηματίας εξακολουθεί να πιστεύει ότι ως το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχουν προκύψει ενδιαφερόμενοι επενδυτές, ειδικά εφόσον η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει όλες τις αναγκαίες και απαραίτητες συνθήκες για την ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μέσα σε όλα αυτά ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σταύρος Αδαμίδης προσπαθεί να «τρέξει» την εταιρεία με όσο το δυνατόν πιο ομαλό τρόπο, τουλάχιστον ως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 30 Απριλίου (με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ).

Μετά από αυτό το ματς θα είναι σε θέση και να γνωρίζει αν θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να συνεχίσει τη θητεία του στην προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ, κάτι που επί της παρούσης φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο λόγω και των πιέσεων που δέχεται η ΠΑΕ από τους οργανωμένους οπαδούς.

Με τη φυγή του κ. Παππά να θεωρείται δεδομένη και τον κ. Νοτιά να παραμένει ο μοναδικός ενεργός χρηματοδότης της ΠΑΕ, καιροφυλακτεί η... απειλή για την ΑΕΚ να οδηγηθεί σε διοίκηση Πρωτοδικείου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags