31/03/11 - 15:18

"Θοδωρή, βάλε τέλος!"

O Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης "Μπέλλος" εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά από τον Θόδωρο Ζαγοράκη να βάλει ένα τέλος στην φημολογία περί πώλησης του Βιεϊρίνια.

"Θοδωρή, βάλε τέλος!"
32.920views 0shares

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Εμείς που πρωτοστατήσαμε για να έρθει ο Θ.Ζαγοράκης πρόεδρος στον ΠΑΟΚ και στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις το "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ" χαρήκαμε αφάνταστα με την δήλωση του προέδρου ότι "δεν φεύγω για να μην γκρεμίσω ότι έχτισα", χαρήκαμε επίσης με το όραμα του για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ.Πιστεύουμε ότι επειδή ο ίδιος ξέρει το ποδόσφαιρο καλύτερα από εμάς και ξέρει ότι οι μεγάλες ομάδες γίνονται με μεγάλους παίχτες και μεγάλους προπονητές τύπου "Σάντος" που εμπνέουν σεβάσμο και εμπιστοσύνη στον κόσμο και στους παίχτες, πρέπει σήμερα να βάλει φρένο στους δημοσιογράφους της πόλης μας που έβαλαν τον Βιερίνια στα πανέρια προς πώληση.

Ο ΠΑΟΚ που μπορεί να πληρώνει το συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη δεν μπορεί να πουλάει κάποιον παίχτη που ήταν ο καλύτερος κατά την διαρκεία της σεζόν και η μεγαλύτερη επένδυση σε όλα τα σύνολα για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Το δόγμα του πουλάμε για να κλείσουμε τρύπες το έκαναν οι Μπατατούδηδες και οι Γούμενοι και αυτοί ζητοκραύγαζαν γιατί τα λεφτά ήταν καλά. Ο στόχος είναι να χτιστεί μια μεγάλη ομάδα μαζί με τον Βιερίνια και όχι να πετιούνται τα λεφτά σε αμφιβόλου ποιότητας παίχτες που έρχονται και φεύγουν. Αυτά τα κάνουν οι μάνατζερ».