Facebook Pixel Μετανιώνουν που πήραν Ντουντού αντί Λούκας
| 2011-03-31 16:40:00

Μετανιώνουν που πήραν Ντουντού αντί Λούκας

Μετανιώνουν που πήραν Ντουντού αντί Λούκας

Εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία έχουν χαράξει τα τελευταία χρόνια δυο παίκτες που απασχόλησαν την ίδια περίοδο τον Ολυμπιακό, αλλά οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν για τον έναν και μάλιστα μετά από 1,5 χρόνο.

Ήταν αρχές του 2007 όταν είχαν προταθεί στους πειραιώτες ο Ντουντού Σεαρένσε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Λούκας Λέιβα της Γκρέμιο.

Δυο Βραζιλιάνοι μέσοι οι οποίοι κοστολογούνταν τότε στα 4 εκ. ευρώ ο πρώτος και στα 3 εκ. ευρώ ο δεύτερος. Απασχόλησαν έντονα τον Ολυμπιακό τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2007, αλλά και για καπάρωμα από Φλεβάρη - Μάρτη για το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς.

Οι ερυθρόλευκοι δεν προχώρησαν τότε και απέκτησαν τελικά τον Αύγουστο του 2008 τον Ντουντού πληρώνοντας 5,5 εκ. ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Λίβερπουλ δεν δίστασε και έδωσε 6 εκ. ευρώ στη Γκρέμιο τον Ιούνιο του 2007 και πήρε τον Λούκας.

Ο Ντουντού ήρθε, έπαιξε μια χρονιά και... ξύνεται πλέον, με αποτέλεσμα η αξία του να έχει πέσει αυτή τη στιγμή στα 3 εκ. ευρώ, την ώρα που ο Λούκας όχι μόνο παίζει και είναι βασικότατο στέλεχος των «κόκκινων» τα τελευταία χρόνια, αλλά χθες ανανέωσε με τη Λίβερπουλ με συμβόλαιο «μακράς διάρκειας», με την αξία του να αγγίζει τα 12 εκ. ευρώ αυτή τη στιγμή.

Στον Πειραιά το μετανιώνουν, αλλά είναι πλέον αργά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags