Facebook Pixel Καζαμίας part 3: Ο τελικός στην Καμπούλ και προετοιμασία στο Ντουμπάι!
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-01 21:12:00

Καζαμίας part 3: Ο τελικός στην Καμπούλ και προετοιμασία στο Ντουμπάι!

Καζαμίας part 3: Ο τελικός στην Καμπούλ και προετοιμασία στο Ντουμπάι!

Ο Καζαμίας του sportdog για τον Μαϊο και τον Ιούνιο!

ΜΑΙΟΣ

ΠΑΟΚ και Άρης σοκάρουν την Ευρώπη, αφού φτάνουν στον τελικό της διοργάνωσης. Η ΟΥΕΦΑ αλλάζει τον τόπο διεξαγωγής ξαφνικά και αποφασίζει να γίνει το ματς στην Καμπούλ. Με το αιτιολογικό: «Τώρα ήρθε η ώρα να δούνε οι Αφγανοί τι σημαίνει αληθινός πόλεμος». Ο Χάβος δηλώνει: «Τι νόμιζε ο Κούπερ; Ότι έκανε κάτι σημαντικό στην ζωή του επειδή έφτασε δυο τελικούς Ευρώπης; Κι εμείς τι κάνουμε; Μπρίκια κολλάμε;». Παρέμβαση Δερμιτζάκη παραμονή του ματς: «Από μένα έμαθε ο Χάβος». Δικαιωμένος δηλώνει και ο Μπερέτα επειδή αυτός έφτιαξε την ομάδα το καλοκαίρι.

Την τελευταία αγωνιστική της σεζόν ο Παναθηναϊκός κερδίζει 6-0 τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας και οι οπαδοί (του Βόλου) φωνάζουν το σύνθημα: «Φέρτε πίσω τον Πατέρα». Ο Ολυμπιακός αποτυγχάνει κι αυτός με την Λάρισα, οπότε θα γίνει μπαράζ. Η σούπερ λίγκα αποφασίζει το μπαράζ να διεξαχθεί την ίδια μέρα με το ΠΑΟΚ – Αρης στο εθνικό στάδιο της Καμπούλ, αλλά δυο ώρες αργότερα από τον τελικό Europa League: «Μετά τον πόλεμο θα δούνε οι Αφγανοί Σόκ και Δέος». Διαιτητής και για τα δυο παιχνίδια ορίστηκε ο Κόφι Ανάν του ΟΗΕ.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Η Άνγκελα Μέρκελ έρχεται στα ελληνικά νησιά για διακοπές. Σαν υπουργός πολιτισμού ο Γερουλάνος αναλαμβάνει την ξενάγησή της. Καταγοητευμένη η Γερμανίδα καγκελάριος δηλώνει: «Πάρτε τις γερμανικές αποζημιώσεις που σας χρωστάμε, πάρτε κι άλλα δανεικά, πάρτε και το ZDF να το κάνετε ΕΤ4». Ο Γερουλάνος ούτε καν την κοιτάει, όμως η Μέρκελ έχει πάθει γεροντοέρωτα. Η Ελλάδα σώζεται. Η γερμανική οικονομία αρχίζει να καταρρέει.

Οι ποδοσφαιριστές Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κάνουν κοινό αίτημα στις διοικήσεις τους: «Η Μίλαν γιατί πήγε τα Χριστούγεννα στο Ντουμπάι για μίνι προετοιμασία; Ζηλέψαμε και θέλουμε να πάμε κι εμείς. Βαρεθήκαμε τα Ζέεφελντ μια ζωή. Αν είναι για Ντουμπάι δεν θέλουμε καν να πάμε διακοπές». Οι διοικήσεις συμφωνούν και στο Ντουμπάι οι προπονήσεις είναι σκληρές. Μπάνια, φραπέδες, λουόμενες με μονοκίνι και γενικά πολλή εκγύμναση. Στα αιματολογικά τεστ φαίνεται ότι όλες οι ορμόνες των παικτών είναι ανεβασμένες.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παθαίνουν τζογαδόρικη κατάθλιψη. Ειδικά οι Λάτιν περιμένουν πως και πώς να αρχίσει το Κόπα Αμέρικα για να παίξουνε κανένα στοίχημα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags