Facebook Pixel Από ποιον διέρρευσε η κατάθεση Πατέρα;
| 2011-04-01 09:08:00

Από ποιον διέρρευσε η κατάθεση Πατέρα;

Από ποιον διέρρευσε η κατάθεση Πατέρα;

Νέα δεδομένα δημιουργεί στην υπόθεση της «νέας παράγκας» η αποκάλυψη ότι ο Νικόλας Πατέρας ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε με τον Γιώργο Δαλούκα πριν από το παιχνίδι με τον Άρη.

Δεδομένα που δεν φαίνεται ν' αλλάζουν την πορεία των δικαστικών ερευνών, μιας και εισαγγελικές πηγές αναφέρουν ότι ο φάκελος της υπόθεσης θα κλείσει με την κατάθεση του ενός και μόνο υπόπτου Αχιλλέα Μπέου την ερχόμενη Τετάρτη.

Το θέμα που ανακύπτει, όμως, είναι ηθικό, μιας και ο πρόεδρος της μίας από τις δύο ομάδες εκείνου του αγώνα μίλησε με τον διαιτητή της συνάντησης, όπως προκύπτει από τη δική του κατάθεση, κάτι που επιβεβαιώνεται από δικαστικές πηγές.

Το δεύτερο θέμα που ανακύπτει πλέον είναι γιατί ο Γιώργος Δαλούκας δεν ανέφερε τη συνομιλία του με τον Νικόλα Πατέρα στην κατάθεσή του και εδώ τίθεται ένα ακόμη θέμα που ενδεχομένως να έχει να κάνει με την αξιοπιστία του μάρτυρα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα κριθεί κατά την ακροαματική διαδικασία.

Υπάρχει, όμως, και ένα τρίτο θέμα που προκύπτει και αυτό έχει να κάνει με το πρόσωπο που διέρρευσε την κατάθεση Πατέρα. Πέραν της δεδομένης δημοσιογραφικής επιτυχίας -ο ρόλος του Τύπου, άλλωστε, είναι να αποκαλύπτει- θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι την κατάθεση Πατέρα τη γνώριζαν δύο άνθρωποι.

Ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου στον οποίο δόθηκε, και ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ως ύποπτος είναι ο μόνος που είχε δικαίωμα να πάρει τη δικογραφία και να ενημερωθεί, κάτι που έγινε προχθές διά του συνηγόρου του.

Επειδή όλα δείχνουν πως ο αθλητικός εισαγγελέας δεν έκανε τη διαρροή της συγκεκριμένης κατάθεσης, όλα συγκλίνουν στο ότι αυτή έγινε από τον Αχιλλέα Μπέο και έτσι ερμηνεύεται και η δήλωσή του ότι άλλος θα κάτσει τελικά στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις, πάντως, δεν φαίνεται να τον δικαιώνουν και αν τελικά κάποιος καταστεί κατηγορούμενος για αυτήν την υπόθεση, θα είναι μόνο ο ίδιος...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags