Facebook Pixel Το ξεφάντωμα σε αποδυτήρια, εξέδρα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-01 09:30:00

Το ξεφάντωμα σε αποδυτήρια, εξέδρα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το ξεφάντωμα σε αποδυτήρια, εξέδρα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μαγικές στιγμές έζησαν στο ΟΑΚΑ οι παίκτες και ο κόσμος του Παναθηναϊκού μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το πράσινο πάρτι.

Το "έλα να δεις" έγινε χθες στο ΟΑΚΑ μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα. Με το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες έγιναν "ένα" με τον κόσμο στο παρκέ, όπως θα έχετε δει ήδη στο πλούσιο χθεσινοβραδινό φωτορεπορτάζ του sportdog.

Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, το γλέντι συνεχίστηκε και στα πράσινα αποδυτήρια με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά. Οι πλάκες έδιναν κι έπαιρναν με τον Μάικ Μπατίστ να είναι σε μεγάλα κέφια, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις παρακάτω φωτογραφίες μέσα από τα αποδυτήρια του "τριφυλλιού".

Επίσης, στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν (και) χθες στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του Παναθηναικού. Βίντεο που "δανειστήκαμε" από το leoforos.gr.

Επίσης, στο τελευταίο βίντεο μπορείτε να δείτε τα τελευταία δευτερόλεπτα της συγκλονιστικής αναμέτρησης και φυσικά τα πανηγύρια που ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα.

Οι στιγμές είναι μαγικές κι ανεπανάληπτες με τους παίκτες να γίνονται ένα κουβάρι απολαμβάνοντας το νέκταρ της επιτυχίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags