Facebook Pixel "Ούτε εγώ ξέρω από καράβια!"
| 2011-04-01 09:42:00

"Ούτε εγώ ξέρω από καράβια!"

"Ούτε εγώ ξέρω από καράβια!"

Στο γεγονός ότι δεν έβρισε τον Τζίγγερ όταν του είπε ότι δεν ξέρει από μπάλα, καθώς απλώς είπε την αλήθεια, αναφέρθηκε σε νέες δηλώσεις του ο Μίμης Δομάζος.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στην "Εξέδρα" για το θέμα, αλλά και για τις σκέψεις του Ανδρέα Βγενόπουλου για το "τριφύλλι". Διαβάστε κάποια αποσπάσματα:

-Κύριε Δομάζο, κατ' αρχάς θα θέλαμε να κάνετε ένα σχόλιο για όσα ειπώθηκαν εντός του Δ.Σ., καθώς εμφανίζεστε ότι μιλήσατε προσβλητικά κατά του μεγαλομετόχου Γιάννη Βαρδινογιάννη, όταν του είπατε «εσύ δεν ξέρεις μπάλα!»...
«Δηλαδή αν μου έλεγε εμένα ότι δεν ξέρω από καράβια θα με προσέβαλε αφού δεν είναι το επάγγελμά μου; Του είπα ότι δεν ξέρει μπάλα. Δεν τον έβρισα. Δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο και είναι λογικό να μην ξέρει μπάλα. Δεν είναι προσβλητικό...».

- Για ποιους λόγους υπήρξε αντιπαράθεση;
«Δεν ξέρω. Εγώ και ο Αντώνης μιλήσαμε ποδοσφαιρικά και σήμερα (σ.σ.: χθες(31/03) διαβάσαμε ότι κάποιοι γέλαγαν μαζί μας. Ποιος θα μπορούσε να γελάσει με εμένα και τον Αντωνιάδη; Μήπως υπάρχει κάποιος στο συμβούλιο που έχει μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές γνώσεις;».

- Μιλάτε με τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Γνωρίζετε για ποιο λόγο δεν πήρε το 25%;
«Ξέρω, αλλά καλύτερα είναι να τα πει ο ίδιος. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα μιλήσει και θα πει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Δεν μπορεί να βάζει 22 εκατ. ευρώ και να δέχεται αυτό τον πόλεμο και τη λάσπη».

- Ξέρετε ποιες είναι οι προθέσεις του για τον Παναθηναϊκό;
«Εχω συζητήσει με τον Ανδρέα. Τον ξέρω από παιδάκι, αφού ο παππούς του, ο Ανδρέας, με έφερε στον Παναθηναϊκό, και ο πατέρας του, ο Βαγγέλης, ήταν αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ολη η οικογένεια, ακόμη και η μητέρα του, ερχόταν στον γήπεδο. Ο Ανδρέας ταξίδευε μαζί μας σε κάποιες αποστολές!

Ο Ανδρέας έχει πάρει από τον παππού του, που ήταν δραστήριος και τίμιος. Δεν μου έχει πει ότι θα πάρει την ΠΑΕ, αλλά ξέρω τις σκέψεις του ότι κάποια στιγμή θα την πάρει! Τώρα είναι αηδιασμένος για όσα γράφονται και είναι επιφυλακτικός...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags