Facebook Pixel "Τι κάνω αν πέσει η ΑΕΛ"
| 2011-04-01 12:19:00

"Τι κάνω αν πέσει η ΑΕΛ"

"Τι κάνω αν πέσει η ΑΕΛ"

Την αισιοδοξία του ότι η Λάρισα μπορεί να σώσει τη χρονιά εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κουζέν, με τον ίδιο να επιθυμεί στην παραμονή του αν οι "βυσσινί" συνεχίσουν στη Σούπερ Λίγκα.

Αποσπάσματα από όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Εξέδρα»:

- Ντανιέλ, να ξεκινήσουμε από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη στο ματς με τον Εργοτέλη. Στριφογυρίζει ακόμη στο μυαλό σου;

«Κάναμε πολλά λάθη, και το είδος των λαθών που δεν πρέπει να γίνονται σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Βεβαίως έχουμε μετανιώσει για πολλά που έγιναν κατά την εξέλιξη της συγκεκριμένης αναμέτρησης».

- Πώς προσεγγίζεις το ματς με τον ΠΑΟΚ; Στο στυλ του ότι, σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, όλα τελείωσαν;

«Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι σαφέστατα καθοριστικό. Αν δεν πάρουμε βαθμούς, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι δεν θα σωθούμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε, όμως, αρνητικά. Οσο υπάρχουν πιθανότητες, όσες και να είναι, θα τις κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Εγώ το πιστεύω ακόμα, όσο δύσκολο και αν είναι. Ας μην κρυβόμαστε...Μένω ελεύθερος, είμαι 34 ετών, έχω πολλά πράγματα να σκεφτώ προτού αποφασίσω τι θα κάνω. Αν θα μείνω δηλαδή στην Ελλάδα ή αν θα πάω κάπου αλλού».

- Αν η Λάρισα σωθεί, θα ήθελες να παραμείνεις;

«Δεν είναι μόνο δικό μου θέμα, αλλά και των διοικούντων να μου το προτείνουν. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Είναι μια όμορφη χώρα και θα ήθελα να μείνω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags