Facebook Pixel "Διαμαντίδης ή Ρούμπιο; Η απάντηση δόθηκε"
| 2011-04-01 13:29:00

"Διαμαντίδης ή Ρούμπιο; Η απάντηση δόθηκε"

"Διαμαντίδης ή Ρούμπιο; Η απάντηση δόθηκε"

Οι ισπανικές εφημερίδες κυκλοφόρησαν σήμερα αποθεώνοντας τον Παναθηναϊκό, αλλά και κάνοντας πολλές ερωτήσεις για την ακριβή Μπαρτσελόνα. Το καλύτερο ερώτημα είναι «Διαμαντίδης ή Ρούμπιο;», όμως δόθηκε απάντηση!

«Οι πρωταθλητές είπαν πικρό αντίο»

Η πολιτική εφημερίδα La Vanguardia έχει αφιερώσει ένα δισέλιδο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού αναφέροντας: «Η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αναμφισβήτητα σούπερ στα ματς της σειράς και πήρε το πλεονέκτημα χάρη στα... όπλα του. Οι διαιτητές δεν επηρέασαν καθόλου τις δύο ομάδες. Το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο βάφτηκαν πράσινα».

«Η Μπάρτσα απέτυχε στην Ευρωλίγκα»

Η ισπανική εφημερίδα Marca στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Παναθηναϊκού και κυκλοφόρησε σήμερα με τον τίτλο «Η Μπάρτσα απέτυχε στην Ευρωλίγκα» και συνέχισε στο ρεπορτάζ: «Ο Παναθηναϊκός πέρασε τη σειρά και ακύρωσε τον Ναβάρο. Ο Βάσκεθ και ο Άντερσον πέτυχαν 10 πόντους. Οι Καταλανοί έπεσαν πάνω σε Μπατίστ και Βουγιούκα. Το πιο ακριβό ρόστερ στην Ευρώπη, οι κάτοχοι της Ευρωλίγκας, διασύρθηκαν χθες από τον Παναθηναϊκό».

«Διαμαντίδης ή Ρούμπιο; Η απάντηση δόθηκε στο παρκέ»

Μάλιστα, το μαδριλένικο έντυπο αναρωτιέται: «Ο Σάτο είναι καλύτερος από τον Άντερσον; Ο Νίκολας από τον Ναβάρο; Ο Φώτσης είναι πιο περιεκτικός από τον Λόρμπεκ; Και μπορούσε κανείς να συγκρίνει τον Βουγιούκα με τον Βάσκεθ; Το μόνο ερώτημα που μπορούμε να αναρωτηθούμε είναι αν ο Διαμαντίδης είναι καλύτερος από τον Ρούμπιο... Η απάντηση δόθηκε στο παρκέ!»

«Υπέκυψε στον Παναθηναϊκό»

Η καταλανική εφημερίδα Sport έγραψε για «ελληνική τραγωδία για την Μπαρτσελόνα» και συνέχιζε στο κείμενο: «Η Μπαρτσελόνα δεν θα υπερασπίσει τον τίτλο της στο σπίτι της. Σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια, υπέκυψε στον Παναθηναϊκό έπειτα από ένα πολύ κακό πρόσωπο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τα κεφάλια κάτω. Συνεχή λάθη και έλλειψη ιδεών μέχρι το τελευταίο λεπτό για την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός θα είναι στην τελική φάση».

Τέλος, η AS έκανε λόγο για κατάρρευση των Καταλανών στην Ελλάδα: «Κατέρρευσε ο πρωταθλητής στην Αθήνα», ήταν ο τίτλος.

ΠΗΓΗ: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags