01/04/11 - 14:01

"Μουντιάλ το 2014!"

Σε τοπ επίπεδο είναι αποφασισμένος να συνεχίσει ο Πάμπλο Κοντρέρας, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που θεωρεί ότι θα είναι σε θέση να δώσει το "παρών" στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014...

"Μουντιάλ το 2014!"
59.908views 0shares

Ο πεπειραμένος αμυντικός παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα "Lacuarta.com" και αναφέρθηκε στο... μέλλον του:

«Ελπίζω να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό είναι που με δελεάζει. Οι συμπαίκτες μου παίζουν πολύ Playstation και μπορούν να κάνουν εξαιρετικές πάσες και πολλές ενέργειες. Εγώ μπορεί να μην το κάνω πολύ, αλλά έχω κάνει μαθήματα με τον γιο μου για να βελτιωθώ και να νιώθω νεότερος. Πάντως στο πινγκ πονγκ τα καταφέρνω καλύτερα.... Μπορεί με τους περισσότερους συμπαίκτες μου να έχω διαφορά ηλικίας, αλλά γενικά είναι πολύ φιλικοί.

Πώς νιώθεις για αυτό, αρχηγέ;

«Ποτέ δεν με ένοιαξαν τα στατιστικά, αλλά όταν το έμαθα πριν από το παιχνίδι, ένιωσα λίγο άγχος γιατί θυμήθηκα πολλές στιγμές με την Εθνική. Είχαν την εμπειρία να ζήσω εκπληκτικά πράγματα, όπως το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και η νίκη επί της Αργεντινής στο Σαντιάγκο. Ήταν πολύ σημαντικές στιγμές».

Για πόσο ακόμα έχεις τη διάθεση να φοράς τη φανέλα με τα κόκκινα;

«Νιώθω καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης και νομίζω ότι το να παίξω στο Μουντιάλ του 2014 δεν είναι απίθανο. Ελπίζω τότε να είμαι στην ίδια καλή κατάσταση».

Ήσουν στη γενιά Σάλας-Ζαμοράνο. Πότε ήταν καλύτερα, τότε ή τώρα;

«Είναι κάτι διαφορετικό, αλλά και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές. Η γενιά που βρήκα το 1999 στο Κόπα Αμέρικα, είχε τον κόσμο αφιερωμένο σε αυτήν. Η τωρινή μπορεί να είναι λίγο πιο ανώριμη με την καλή έννοια, αλλά και οι δύο είναι πολύ σημαντικές».