Facebook Pixel Αποφασίζει ο Οτσόα!
| 2011-04-01 16:07:00

Αποφασίζει ο Οτσόα!

Αποφασίζει ο Οτσόα!

Άμεσες θα είναι οι εξελίξεις στο θέμα της πιθανής μεταγραφής του Γκιγιέρμο Οτσόα στον Ολυμπιακό, καθώς με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στο Μεξικό, ο 26χρονος πορτιέρο θα πάρει την τελική του απόφαση.

Τα δεδομένα της υπόθεσης στην πιθανή μετακίνηση του Μεξικανού τερματοφύλακα Γκιγιέρμο Οτσόα στο Λιμάνι είναι τρία. Πρώτον, ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον μάνατζερ του παίκτη, Χόρχε Μπερλάνγκα και το ενδιαφέρον είναι βάσιμο. Δεύτερον, ο πορτιέρο της Κλουμπ Αμέρικα γνωρίζει για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και θέλει πολύ να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» και τρίτον, παρά την επιθυμία του αυτή, τον πρώτο λόγο γύρω από την ανανέωση ή μη του συμβολαίου του (το οποίο λήγει σε ακριβώς τρεις μήνες) τον διατηρεί η ομάδα του, την οποία και σέβεται απεριόριστα μια και είναι ο σύλλογος που αγωνίζεται σε όλη του την καριέρα.

Πληροφορίες του gazzetta.gr από το Μεξικό αναφέρουν πως ο Οτσόα θέλει πολύ να κάνει το ευρωπαϊκό βήμα, μια και θεωρεί πως μπορεί να σταθεί με αξιώσεις και μακριά από την πατρίδα του, την ώρα που ο ίδιος ο ατζέντης του αναφέρει πως ο τερματοφύλακας θα πάρει την τελική του απόφαση στις 22 ή 23 Απριλίου. Κι αυτό γιατί τότε θα έχουν ολοκληρωθεί και τυπικά οι υποχρεώσεις του με την ομάδα στο πρωτάθλημα της χώρας του, καθώς δείχνει αρνητικός σε οποιαδήποτε άλλη προοπτική πριν αυτή την ημερομηνία, σεβόμενος την Κλουμπ Αμέρικα.

Βέβαια, οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και της πλευράς του 26χρονου διεθνούς γκολκίπερ έχουν γίνει και το έδαφος είναι πρόσφορο, κι έτσι η πιθανότητα ο παίκτης που στην πατρίδα του είναι πραγματικός σουπερ σταρ, ενώ θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Λατινικής Αμερικής να ντυθεί τελικά στα «ερυθρόλευκα».

Το σίγουρο είναι πάντως πως για να γίνει το… υπερατατλαντικό ταξίδι του Οτσόα, θα πρέπει να γίνουν γρήγορε κινήσεις και από τις δύο πλευρές. Ο μεν Ολυμπιακός δεν έχει την δυνατότητα να περιμένει απεριόριστα τον Οτσόα, καθώς η θέση του τερματοφύλακα είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ την «ερυθρόλευκη» διοίκηση και για αυτό το σκοπό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις. Από την άλλη, ο Οτσόα, παρότι διατυμπανίζει πως δίνει τον πρώτο λόγο στην τωρινή ομάδα του δεν θα αφήσει να φτάσει… Ιούνιος ώστε να ανακοινώσει την απόφασή του λίγο πριν την εκπνοή του συμβολαίου του.

Μέσα λοιπόν στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες, ο Μεξικανός θα ζυγίσει τις επιλογές του και θα πράξει ανάλογα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός μοιάζει να είναι ως ένας πιθανός προορισμός στα πλάνα του, καθώς τον ενθουσιάζει η προοπτική του Champions League, ενώ ξέρει για τους στόχους πρωταθλητισμού των «ερυθρολεύκων» και η ιδέα έχει αρχίσει να ωριμάζει για τα καλά στο μυαλό του. Σύντομα, άλλωστε θα υπάρξουν και πιο ουσιαστικές εξελίξεις…

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags