Facebook Pixel "Κομμένοι πια οι δανεισμοί, ζήστε με τον Παναθηναϊκό"!
| 2011-04-02 08:45:00

"Κομμένοι πια οι δανεισμοί, ζήστε με τον Παναθηναϊκό"!

"Κομμένοι πια οι δανεισμοί, ζήστε με τον Παναθηναϊκό"!

Σαφές μήνυμα της πράσινης ΠΑΕ στους δανεικούς Μάτος – Γκάμπριελ για να επιστρέψουν στην ομάδα το καλοκαίρι. "Δεν θα πληρώνουμε τα συμβόλαιά σας, για να παίζετε αλλού!".

Σκληραίνει την στάση του ο Παναθηναϊκός απέναντι στους δανεικούς που …τσινάνε να επιστρέψουν στην Παιανία.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Μάτος και τον Γκάμπριελ, οι οποίοι έχουν καλοβολευτεί στην πατρίδα τους και δεν βλέπουν με καλό μάτι την επιστροφή τους στην Παιανία.

Ο πρώτος ειδικά ζητά μεγάλο συμβόλαιο έτσι ώστε να πεισθεί να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα.

Από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν τις υπηρεσίες δύο παικτών που ανήκουν στην ομάδα και πληρώνονται απ’ αυτήν.

Πόσο μάλλον τώρα που ο σύλλογος βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά εποχή και καλείται να εκμεταλλευτεί κάθε περιουσιακό του στοιχείο.

Έτσι, λοιπόν, η πράσινη ΠΑΕ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους δύο παίκτες ότι αν οι ομάδες τους (Μποταφόγκο - Γκρέμιο) δεν μπορούν να πληρώσουν είτε για να τους αποκτήσουν είτε για να καλύψουν το συμβόλαιό τους (τώρα το μεγαλύτερο μέρος το πληρώνει ο Παναθηναϊκός) τότε θα επιστρέψουν με το …ζόρι το καλοκαίρι.

"Δεν θα πληρώνουμε τα συμβόλαιά σας, για να παίζετε αλλού! Αν οι ομάδες σας πληρώσουν τα συμβόλαιό σας να μείνετε, αλλιώς γυρνάτε πίσω!", ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του Παναθηναϊκού στους δύο παίκτες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags