Facebook Pixel "Δεν μου αρέσει πια η Ελλάδα"!
| 2011-04-02 09:23:00

"Δεν μου αρέσει πια η Ελλάδα"!

"Δεν μου αρέσει πια η Ελλάδα"!

Δεν θεωρεί σίγουρη την παραμονή του στον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ: "Έχω και μια μητέρα"! Επίσης λέει: "Καμία σχέση Βαλβέρδε – Χιμένεθ", "Το ευχαριστήθηκα με ΑΕΚ". Τα …χώνει σε Παναθηναϊκό!

Αναλυτικότερα ένα μέρος όσων δήλωσε ο στράικερ των «ερυθρολεύκων», στην εφημερίδα "ΦΩΣ":

Για τις ομοιότητες Βαλβέρδε-Χιμένεθ:

«Καμία. Δεν έχουν σχέση. Δεν θέλω να μιλήσω πάνω σε αυτό το θέμα. Ο καθένας έχει το στυλ του…»

Για το αν ο Ολυμπιακός παίζει την καλύτερη μπάλα:

«Δεν το συζητάμε ότι μιλάμε για ομάδα γεννημένη και μαθημένη να κερδίζει. “Winner team” που λένε και στο εξωτερικό. Από κει και πέρα, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Κάθε ενενηντάλεπτο είναι και μια διαφορετική ιστορία, την οποία εσύ παλεύεις μέσα στις τέσσερις γραμμές να την κάνες να έχει το τέλος που θέλεις. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι και γενικά είμαστε στην κατάσταση που πρέπει, δεν το συζητάω. Η διαφορά μας είναι τεράστια από τους άλλους».

Για την πρόκληση του Champions League:

«Φυσικά και πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό. Το Champions League είναι η καλύτερη διοργάνωση. Ένας παίκτης που θα πει ότι δεν θέλει να αγωνιστεί στο Champions League είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν έχει φιλοδοξίες».

Για τον αγώνα που ευχαριστήθηκε περισσότερο φέτος:

«Με την ΑΕΚ φυσικά! Έβαλα δύο γκολ, έδωσα ασίστ, έπαιξα καλά, κατακτήσαμε μαθηματικά το πρωτάθλημα, είναι το πρώτο δικό μου πρωτάθλημα, ε, ποιο άλλο να πω; Γιατί να μην είναι αυτό το καλύτερο παιχνίδι;»

Για την οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό του:

«Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα βρούμε την καλύτερη λύση. Θα κοιτάξουμε την καλύτερη επιλογή. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Η Ελλάδα αλλάζει σιγά-σιγά και δεν είναι η χώρα που μου αρέσει και που αγαπούσα πολύ ως τώρα. Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν έχει σχέση. Είναι πολύ όμορφα στον Ολυμπιακό. Το μυαλό των Ελλήνων αλλάζει.

Γενικά, θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι για τους άλλους και να αρχίσω να σκέφτομαι για τον εαυτό μου. Να σκεφτώ τι είναι καλό για μένα. Γιατί έχω και μια μητέρα, είναι μεγάλη και δεν γίνεται να διαβάζει συνέχεια αηδίες. Ότι το παιδί της είναι σε κίνδυνο ή ότι δεν είναι καλός άνθρωπος ή την κάθε βλακεία. Πρέπει να σεβαστώ και την οικογένειά μου. Θα καθίσω και θα σκεφτώ τα πάντα…»

Για την ΑΕΚ:

«Οι άνθρωποι που με πήγαν στην ΑΕΚ, μετά από δύο μήνες έφυγαν. Και μετά ήμουν το …αντικείμενο όλων των προβλημάτων. Είχαν και οικονομικό πρόβλημα. Ίσως αυτό να έκανε τη διαφορά. Αυτό είναι παρελθόν για μένα, το έχω αφήσει πίσω μου. Σίγουρα, αν δεν πληρώνεις τα 3 εκατομμύρια ευρώ και οικονομικά δεν πάει καλά η ομάδα , τότε πρέπει να βρεις και τρόπο να πουλήσεις».

Για το λόγο που δεν τον κάλεσαν σε διάλογο:

«Δεν ξέρω… Μιλήσαμε μια φορά. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος είναι ότι ορισμένοι έβγαιναν και έλεγαν “συμφωνήσαμε με τον Τζεμπούρ”. Εγώ όμως δεν είχα συμφωνήσει με κανέναν. Μού πρότειναν κάτι. Αυτό έγινε και τίποτα διαφορετικό. Αλλά το να προτείνεις κάτι δεν σημαίνει ότι και αυτομάτως έχει πετύχει συμφωνία».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Σίγουρα είναι ο μεγάλος αντίπαλος. Όμως θέλω να πω κάτι. Δεν έχουν τη δυναμική, την αποφασιστικότητα και το στυλ που έχουμε εμείς οι Αλγερινοί. Χρειάζομαι κάτι πιο εκρηκτικό εγώ, είμαστε έτσι εμείς. Και ο Παναθηναϊκός αυτό δεν το βγάζει. Έχω παίξει αντίπαλός του με όλες τις ομάδες, δεν το βγάζει πουθενά. Ο Ολυμπιακός, αντίθετα, είναι το πιο εκρηκτικό που υπάρχει!»

Για την ομάδα που του ταιριάζει ως αντίπαλος:

«Ο Παναθηναϊκός. Είναι η αγαπημένη μου ομάδα, να βάζω συνέχεια γκολ!»

Για τον Μαρινάκη:

«Πρόεδρος και κύριος!»

Για τον Βαλβέρδε:

«Σίγουρος!»

Για τον Μπάγεβιτς:

«Μπροστάρης. Έβγαινε πάντα μπροστά σε όλα, δεν φοβόταν να μιλήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags