Facebook Pixel «Πήραμε αυτό που μας άξιζε!»
Μπάσκετ
| 2011-04-02 10:38:00

«Πήραμε αυτό που μας άξιζε!»

«Πήραμε αυτό που μας άξιζε!»

Ο Τζαμόν Γκόρντον μίλησε για τους λόγους που έφεραν τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα, ξεκαθαρίζοντας πως οι καλές τους εμφανίσεις δεν ήταν αρκετές για να φτάσουν στο φάιναλ-φορ.

«Παίξαμε πολύ άσχημα στα τρία τελευταία παιχνίδια. Θεωρώ ότι τελικά πήραμε αυτό που αξίζαμε. Κάναμε πολλά λάθη, τα οποία η Σιένα εκμεταλλεύτηκε και νίκησε δίκαια. Έμειναν ενωμένοι μετά την ήττα του πρώτου αγώνα και έδειξαν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Μας νίκησαν τρεις φορές και αυτό θα πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να πω για καμία ομάδα ότι είναι καλύτερη από τη δική μας. Ωστόσο, αυτοί μας νίκησαν και μπορούν να λένε ότι είναι. Κανείς δεν μπορεί να νικάει συνέχεια, ούτε να εγγυηθεί για την επιτυχία. Το σημαντικό είναι να μάθεις από την ήττα σου, αλλά και η συμπεριφορά σου έπειτα από αυτή. Κανείς δεν υποσχέθηκε ότι θα πάρουμε την Ευρωλίγκα, αλλά παλέψαμε σκληρά. Τώρα είμαστε 'πεσμένοι', αλλά θα πρέπει να ‘ξανασηκωθούμε’ ώστε να δώσουμε τη μάχη μας και να είμαστε έτοιμοι στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Σε ό,τι αφορά τις δικές του εμφανίσεις ο Γκόρντον σχολίασε: «Δεν έχει καμία σημασία το πώς έπαιξα εγώ. Πήγα καλά, αλλά η ομάδα μου έχασε και η ουσία είναι ότι δεν θα πάμε στο φάιναλ φορ, οπότε η εμφάνισή μου δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Ισως για κάποιον άλλο να είναι σημαντικό αλλά για μένα όχι. Ηρθα σε αυτήν την ομάδα για να τη βοηθήσω να πάει στους τελικούς και να πάρει το πρωτάθλημα».

Τέλος, αναφερόμενος στους τελικούς του πρωταθλήματος τόνισε: «Το εύχομαι. Θα έχω την ευκαιρία να το κάνω και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και να κάνω τον προπονητή μου να με εμπιστεύεται. Στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα με αυτά που μπορώ να κάνω καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags