Facebook Pixel Ντούγκλα το μουστάκι ο Μαρινάκης!
| 2011-04-02 11:00:00

Ντούγκλα το μουστάκι ο Μαρινάκης!

Ντούγκλα το μουστάκι ο Μαρινάκης!

Οι επιπτώσεις της διοικητικής αστάθειας στον Παναθηναϊκό αρχίζουν! Οι "πράσινοι" μπορεί να χάσουν ένα βασικό τους στόχο για την άμυνα (Ντουγκλάο), μετά το ...μπάσιμο Μαρινάκη.

Το γεγονός ότι οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να πάρουν μια απόφαση για το μέλλον της ομάδας και το μόνο που κάνουν είναι να διαφωνούν θα αρχίσει να στοιχίζει στους «πράσινους».

Ο Δημήτρης Γόντικας είναι στην ουσία με «δεμένα χέρια» από τη στιγμή που δεν έχει το ελεύθερο να κινηθεί μεταγραφικά. Στο τελευταίο Δ.Σ. δεν αποφασίστηκε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί ούτε στο επόμενο που προγραμματίστηκε σε 15 μέρες!

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δράσει στο μεταγραφικό παζάρι χωρίς να έχει γίνει γνωστό το μπάτζετ, το οποίο θα εγκρίνουν οι μέτοχοι. Αν αυτό υπάρξει, βέβαια, γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις η μόνη λύση για να προκύψουν χρήματα είναι οι περικοπές και οι πωλήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, αυτή η κατάσταση στον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει ήδη να στοιχίζει στην ομάδα σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Για παράδειγμα σήμερα ήρθε στο προσκήνιο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντουγκλάο. Ο Μαρινάκης φαίνεται να θέλει να κλείσει άμεσα στον παίκτη, αφού φημολογείται συνάντηση με τον Μάκη Ψωμιάδη.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι, όμως, επιβεβαιωμένα ένας από τους πρώτους εν Ελλάδι μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού. Αρέσει πολύ στους «πράσινους» και θεωρείται αξιόπιστη λύση για την άμυνά τους. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία στην Καβάλα να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο "πακέτο" με τον Αμπντούν.

Όμως, τώρα, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει καμία κίνηση για τον παίκτη λόγω αυτής της διοικητικής αστάθειας. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να παρακολουθεί αμέτοχος της εξελίξεις και, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, να δει τον παίκτη να καταλήγει στον "αιώνιο" αντίπαλο. Και απ’ ότι φαίνεται ο Μαρινάκης ξέρει πότε και πού να χτυπήσει…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags