Facebook Pixel «Πέρασα δύο ημέρες στο κρεβάτι...»
| 2011-04-02 12:08:00

«Πέρασα δύο ημέρες στο κρεβάτι...»

«Πέρασα δύο ημέρες στο κρεβάτι...»

Ο Μάρκο Πάντελιτς παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του και δεν έκρυψε ότι νιώθει καταπονημένος από τα συνεχόμενα ματς, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί…

Ο Σέρβος επιθετικός έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Novosti» και φάνηκε ιδιαίτερα έκπληκτος από το γεγονός ότι η πλειοψηφία των παικτών του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλά ενημερωμένοι για τα γκολ που πέτυχε απέναντι στην Β. Ιρλανδία και στην Εσθονία.

«Επέστρεψα στον Ολυμπιακό και μου έδωσαν όλοι οι συμπαίκτες μου συγχαρητήρια για τα γκολ που έβαλα. Μάλιστα ήταν όλοι τους καλά ενημερωμένοι και ήξεραν τα πάντα για τους αγώνες μας», είπε αρχικά ο Πάντελιτς.

Στη συνέχεια, σχολίασε την προσωπική του απόδοση: «Ο αγώνας με την Εσθονία ήταν ένας από τους καλύτερους μου με την Εθνική ομάδα. Πιστεύω ότι έπαιξα πολύ καλά (σ.σ.: πέτυχε ένα τέρμα, ενώ του ακυρώθηκε άλλο ένα). Δεν έχω νιώσει ποτέ παρόμοιο κρύο… ντους, από αυτό που ένιωσα τη στιγμή που ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ που έβαλα και παίρναμε τη νίκη».

«Η αλήθεια είναι ότι πονάω και προσπαθώ να συνέλθω. Δύο ημέρες τις πέρασα μόνο στο κρεβάτι μου για να γίνω και πάλι καλά», κατέληξε ο Πάντελιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags