02/04/11 - 12:33

«Χτύπησαν» πάλι το θέατρο!

Άγνωστοι θέλησαν για δεύτερη φορά να προκαλέσουν προβλήματα στη θεατρική παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ», που παίζεται αυτή την περίοδο στην Αθήνα.

«Χτύπησαν» πάλι το θέατρο!
28.739views 0shares

Η παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» φαίνεται πως ενοχλεί αρκετά ορισμένους. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι περίπου δύο μήνες μετά την επίθεση με μολότοφ στο Θέατρο Τέχνης, άγνωστοι ξαναχτύπησαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», μάλιστα, η δεύτερη επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι. Οι δράστες ξέσκισαν με μαχαίρι την υφασμάτινη πινακίδα με τη λέξη «ΠΑΟΚ» πάνω στο τελάρο στο οποίο αναγραφόταν ο τίτλος του έργου.

Επίσης, έγραψαν υβριστικές λέξεις στους τοίχους του θεάτρου, ενώ εξαφανίστηκαν πριν προλάβει κανείς να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Η νέα επίθεση έγινε αφότου οι συντελεστές του έργου είχαν αποχωρήσει από την πρόβα και πριν τη βραδινή παράσταση. Ήταν, ωστόσο, ακόμη ένα «χτύπημα» κατά της παράστασης και φυσικά του πολιτισμού και της ελευθερίας έκφρασης.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, εξάλλου, το δεύτερο «χτύπημα» έχει δημιουργήσει οικονομικό και λειτουργικό πρόβλημα στο θέατρο, αφού αρκετοί είναι αυτοί που φοβούνται να παρακολουθήσουν το έργο, ειδικά μετά τα όσα είχαν συμβεί στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Πηγή: olapaok.gr