Facebook Pixel Στους 10 «προδότες» προπονητές ο Μπάγεβιτς!
| 2011-04-02 14:05:00

Στους 10 «προδότες» προπονητές ο Μπάγεβιτς!

Στους 10 «προδότες» προπονητές ο Μπάγεβιτς!

Η ιστοσελίδα «goal.com» συμπεριέλαβε στην λίστα με τους 10 προδότες προπονητές της Ευρώπης και το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Ο Σέρβος τεχνικός έγινε το σύμβολο της προδοσίας για τους οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι συνήθιζαν να τον προσκυνούν», ξεκινάει το αφιέρωμα της ιστοσελίδας και προσθέτει: «Το 1996 δέχτηκε μια μεγάλη οικονομική προσφορά από τον πιο μισητό αντίπαλο της ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό».

Στο άρθρο δεν λείπουν οι αναφορές για τα μπουκάλια, τα αυγά και τα πλαστά χαρτονομίσματα που δεχόταν ο Μπάγεβιτς. Επίσης, εξιστορείται η επιστροφή του στην ΑΕΚ το 2002, η δεύτερη επιστροφή του στον Ολυμπιακό και η τρίτη στους «κιτρινόμαυρους», μην ξεχνώντας την επίθεση που δέχθηκε ο Σερβοέλληνας τεχνικός από τους οπαδούς στην Καλλιθέα.

«Ποιες είναι οι πιθανότητες να επιστρέψει στον Ολυμπιακό;», αναρρωτιέται ο συντάκτης, ο οποίος κλείνει το αφιέρωμα σημειώνοντας ότι «ο Μπάγεβιτς κατάφερε και ήταν προπονητής σε δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ και των Αρη των οποίων οι οπαδοί μισιούνται…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον Μπάγεβιτς στην λίστα βρίσκονται και οι: Ράντομιρ Άντιτς, Ζντένεκ Ζέμαν, Φέλιξ Μάγκαθ, Τζορτζ Γκράχαμ, Γουόλτερ Τζένγκα, Μπέλα Γκούτμαν, Φάμπιο Καπέλο, Χάρι Ρέντναπ, και Μπράιαν Κλαφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags