Facebook Pixel Ερνέστο, περιμένουμε μια απάντηση…
| 2011-04-02 15:00:00

Ερνέστο, περιμένουμε μια απάντηση…

Ερνέστο, περιμένουμε μια απάντηση…

Ο Βαλβέρδε αριστοτεχνικά απέφυγε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην εκδήλωση της Vodafone, αλλά δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής…

Ακόμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει πάρει επίσημα θέση για τα όσα έχουν γραφτεί για το μέλλον του. Και, φυσικά, δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε τη δήλωσή του για το 1+1 συμβόλαιο που έκανε στους Ισπανούς και είχε αποκαλύψει ο "σκύλος".

Μόνο η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση με μια ανακοίνωση που διέψευδε τις δηλώσεις του ...Ισπανού τεχνικού στους …Ισπανούς δημοσιογράφους, αλλά ο Βαλβέρδε ακόμα δεν έχει πει τίποτα.

Ο Βάσκος, πάντως, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην προχθεσινή εκδήλωση της Vodafone. Ωστόσο, δεν το έκανε. Ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι δεν θα μιλήσει στους δημοσιογράφους -προφανώς για να αποφύγει την επίμαχη ερώτηση- και παραχώρησε δηλώσεις μόνο στους χορηγούς λέγοντας ότι το πρωτάθλημα που πήρε η ομάδα του είναι δίκαιο...

Τώρα, όμως, τα πράγματα στενεύουν για τον Βαλβέρδε! Την Κυριακή στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Καβάλα δεν υπάρχει περίπτωση ο Βάσκος να μην δεχθεί ερώτηση από τους δημοσιογράφους για το αν θα μείνει στον Ολυμπιακό.

Και θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η απάντηση του Ερνέστο. Πώς, δηλαδή, θα χειριστεί το "καυτό" αυτό το ζήτημα. Αν θα βάλει τέλος με ένα "ναι, μένω" ή θα τα …μασήσει με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό, όπως έκανε στους συμπατριώτες του λέγοντας "θα δούμε", βάζοντας έτσι τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Περιμένουμε με αγωνία την απάντηση του Ερνέστο αύριο και έχουμε την αίσθηση ότι με την ίδια αγωνία περιμένουν και οι άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» διοίκησης. Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags