Facebook Pixel GUS G: Δεν ήμουν νορμάλ έφηβος
| 2011-01-02 15:37:00

GUS G: Δεν ήμουν νορμάλ έφηβος

GUS G: Δεν ήμουν νορμάλ έφηβος

 

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα www.elliniki-skini.gr έδωσε ο Gus G, ο κατά κόσμος Κώστας Καραμητρούδης. Ο Έλληνας χεβιμεταλάς κιθαρίστας βιώνει την απόλυτη επιτυχία, αφού είναι μέλος της μπάντας του Ozzy Osbourne.

Δεν είναι λίγο πράγμα άλλωστε ένας Έλληνας να μπει στο συγκρότημα του απόλυτου front man του Heavy Metal, που έχει λατρευτεί σαν θεός.

Μία ατάκα όμως έμεινε στο μυαλό του σκύλου από τα λεγόμενα του Κώστα. Συγκεκριμένα ο Gus ρωτήθηκε τι «θυσίες» χρειάστηκε να κάνει για να φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο και ποιες συμβουλές θα έδινε στους νέους-νέες. Εκείνος υποστήριξε ότι όταν οι άλλοι πήγαιναν σε πάρτι ή καφετέριες εκείνος καθόταν και μελετούσε κιθάρα στο σπίτι για... οκτάωρα.

“Σίγουρα δεν ήμουν ο «νορμάλ» έφηβος, όταν οι άλλοι πήγαιναν σε πάρτι ή καφετέριες εγώ καθόμουν και μελετούσα κιθάρα στο σπίτι... οκτάωρα. Επίσης έφυγα μικρός από την Ελλάδα και πήγα στην Αμερική, στην αρχή στο Berklee College και στη συνέχεια έζησα κάποια χρόνια στη Σουηδία.

Οι καταστάσεις ήταν δύσκολες και δεν είχα γονείς ή φίλους κοντά μου. Αλλά ήμουν OK με αυτό γιατί είχα κάποιους στόχους που ήθελα να επιτύχω. Δεν θέλω να κάνω την όλη ιστορία να φανεί μελόδραμα, γιατί ήταν επιλογή μου όλα αυτά και πάντα έκανα αυτό που ήθελα. Και παρόλες τις δυσκολίες δεν έζησα άσχημη ζωή μέχρι τώρα. Αντιθέτως έχω εμπειρίες και είδα πράγματα που λίγοι στη ζωή τους έχουν την ευκαιρία να δουν.

Δεν πιστεύω ότι είμαι σε θέση να δίνω συμβουλές σε κανέναν, αλλά αν πρέπει να πω κάτι στους νεότερους μουσικούς θα τους έλεγα να παίζουν μουσική επειδή πραγματικά την αγαπάνε και όχι για τους λάθος λόγους. Επίσης να ξέρουν ότι δόξα, φήμη και λεφτά δεν πάνε χέρι-χέρι πολλές φορές ειδικά στις μέρες μας. Οπότε εάν αναζητούν αυτό παίζοντας μουσική, τότε έχουν περισσότερες πιθανότητες να απογοητευτούν”, δήλωσε συγκεκριμένα ο GUS.

Τα ακούτε νέοι μου; Καιρός να ξεκολλήσετε ορισμένοι από την κοσμάρα σας…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags