Facebook Pixel Ποιο ντέρμπι; Ολυμπιακός –Παναθηναϊκός 11-5
Άλλα Σπορ
| 2011-04-02 18:12:00

Ποιο ντέρμπι; Ολυμπιακός –Παναθηναϊκός 11-5

Ποιο ντέρμπι; Ολυμπιακός –Παναθηναϊκός 11-5

Από το πρώτο 8λεπτο κρίθηκε το ντέρμπι των «αιωνίων» στο πόλο στο Παπαστράτειο με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 11-5 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους ευθρόλευκους ο Ντόσκας που πέτυχε πέντε γκολ.

Ο Παναθηναϊκός όταν έχασε τον καλύτερό του παίκτη τον Γιώργο Αφρουδάκη με αποβολή με αντικατάσταση και τον Παπαδημητρακόπουλο με κόκκινη κάρτα, έχασε ουσιαστικά και το ματς.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πέτυχε 4 αναπάντητα γκολ με τους Φουντούλη και Ντόσκα. Στη δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και πέτυχε γκολ πρώτος με τον Στελλάτο, αλλά και ο Ολυμπιακός πέτυχε συνολικά 3 γκολ με τους Μπλάνη, Φουντούλη και Κομάντινα. Ο Παναθηναϊκός όμως πέτυχε και αυτό άλλα δύο τέρματα με τους Φλώρο και Καφετζόπουλο για να μειώσει στο -4. Σκορ οκταλέπτου 3-3 και ημιχρόνου 7-3.

Στην τρίτη περίοδο φάνηκε ότι βγήκε η κούραση και στις δύο ομάδες αφού για 5 λεπτά δεν είχε μπει κάποιο γκολ στο παιχνίδι. Το πρώτο πέτυχε ο συνήθης ύποπτος Φουντούλης και τον ακολούθησε ο Ντόσκας που ζήλεψε. Ο Φαναριώτογλου πέτυχε ένα γκολ για τους «πράσινους» για να διαμορφώσει σκορ οκταλέπτου σε 3-1.

Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε με γκολ του Παναθηναϊκού που μείωσε στα 5 γκολ. Στη συνέχεια η κούραση έδειχνε να έχει βαρύνει τους παίκτες και των δύο ομάδων αφού χάθηκαν όλες οι επιθέσεις, εκτός της τελευταίας του Ντόσκα που ισοφάρισε σε 1-1 την περίοδο και διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 11-5.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-3, 3-1 και 1-1

Ολυμπιακός: Ντόσκας 5, Φουντούλης 4, Κομάντιν α 1, Μπλάνης 1
Παναθηναϊκός: Καφετζόπουλος 2, Στελλάτος 1, Φαναριώτογλου 1, Φλώρος 1
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags