Facebook Pixel "Αγχώθηκα με το περιβραχιόνιο... "
| 2011-04-03 07:56:00

"Αγχώθηκα με το περιβραχιόνιο... "

"Αγχώθηκα με το περιβραχιόνιο... "

Στο γεγονός ότι αγωνίστηκε σαν αρχηγός της εθνικής ομάδας της Χιλής, αλλά και στη θέλησή του να συμμετάσχει στο ερχόμενο Μουντιάλ, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Πάμπλο Κοντρέρας. 

Ο Χιλιανός άσος μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του:

Για το περιβραχιόνιο:

«Ποτέ δε με απασχόλησαν αυτά, αλλά όταν έμαθα πριν το παιχνίδι ότι θα ήμουν ο αρχηγός της ομάδας μου, αγχώθηκα και θυμήθηκα πολλές στιγμές με την ομάδα. Έζησα μαζί της μεγάλες στιγμές, όπως το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και η νίκη επί της Αργεντινής στο Σαντιάγκο. Ήταν πολύ σημαντικές στιγμές».

Για το πόσα χρόνια θέλει ακόμη να αγωνίζεται:

«Νιώθω καλά. Έχω καλή φυσική κατάσταση και δεν είναι απίθανο να παίξω και στα γήπεδα του Μουντιάλ. Ελπίζω τότε να είμαι στην κατάσταση που βρίσκομαι τώρα».

Για το αν είναι καλύτερη η εθνική του Ζαμοράνο ή η τωρινή:

«Είναι δύο διαφορετικές, αλλά πολύ καλές ομάδες. Η ομάδα που μπήκα το 1999 στο Κόπα Αμέρικα, αγαπιόταν πολύ από τον λαό της Χιλής. Η τωρινή ομάδα δεν έχει την ωριμότητα της παλιάς, αλλά και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες».

Για το επεισόδιο που τον απέκλεισε για 10 αγώνες από την εθνική:

«Ήταν ένα ατυχές γεγονός. Βέβαια και μου κόστισε πολύ. Νόμιζα ότι δεν θα επέστρεφα ποτέ στην Εθνική. Μου στοίχισε πολύ και το γεγονός ότι δεν κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου στα προκριματικά των Παγκοσμίων του 2002 και 2006».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags