Facebook Pixel "Είναι για καλύτερη ομάδα"
| 2011-04-03 08:00:00

"Είναι για καλύτερη ομάδα"

"Είναι για καλύτερη ομάδα"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Χανς Μπάκε για τον Οτσόα, που τον γνωρίζει από την κοινή τους θητείας στην εθνική ομάδα του Μεξικού.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε βρεθεί για ένα διάστημα ως βοηθός του Έρικσον στην εθνική ομάδα του Μεξικού και σχολίασε για τον Οτσόα στη "Sportday":

«Όταν πήγαμε στο Μεξικό συναντήσαμε έναν τερματοφύλακα ο οποίος ήταν, μακράν του δεύτερου, ο καλύτερος στη Λατινική Αμερική. Και μάλιστα παρά το γεγονός πως ήταν μόνο 22 ετών, ήταν δυο χρόνια διεθνής.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρακολουθήσει από τότε την εξέλιξη του Μέμο, αλλά ήταν έτοιμος από εκείνη τη στιγμή να περάσει στην Ευρώπη. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να πάει σε πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ».

Για το αν θα αντέξει την πίεση:

«Δεν έχετε ιδέα πόσο απαιτητικό είναι το μεξικανικό πρωτάθλημα και τι απαιτήσεις χρειάζονται. Το θέμα για μένα είναι να συνηθίσει τον νέο τρόπο ζωής, τις διαφορετικές απαιτήσεις αλλά και τις συνολικές απαιτήσεις που θα βρει».

Για τα καλά του στοιχεία:

«Γενικά είναι πολύ καλός σε όλα. Το καλό είναι ότι ξέρει ποδόσφαιρο. Έχει αντίληψη. Διαβάζει τις φάσεις και μπορεί να κατευθύνει σωστά την άμυνα. Στην εστία του είναι καταπληκτικός. Καλά ρεφλέξ, καλές εξόδους, καλός με την μπάλα στα πόδια, αλλά πρέπει να είναι πιο απαιτητικός με τους αμυντικούς του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags