Facebook Pixel "Το μεγάλο στρες πέρασε"
| 2011-04-03 08:16:00

"Το μεγάλο στρες πέρασε"

"Το μεγάλο στρες πέρασε"

Παρακολουθώντας το παιχνίδι Σέλτικς-Σαν Αντόνιο Σπερς γιόρτασε τη νίκη-πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα ο Ομπράντοβιτς...

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του για την παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, αν οι "πράσινοι" είναι πλέον το φαβορί στο Φάιναλ Φορ, αλλά και τι έκανε το βράδυ της πρόκρισης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην σέρβικη εφημερίδα «Zurnal»:

Για την παρουσία του κόσμου:

«Απ’ όλη την Ευρώπη έρχονται συγχαρητήρια. Μεταξύ άλλων στους δυο αγώνες που δώσαμε στο ΟΑΚΑ κάναμε πανευρωπαϊκό ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων. Ο κόσμος μας παρείχε τρομερή υποστήριξη και εμείς τους ανταμείψαμε παίζοντας όμορφο μπάσκετ. Με πήρε πολύς κόσμος. Πρώην συμπαίκτες, παίκτες που έχω κοουτσάρει στην καριέρα μου, φίλοι. Είμαι περήφανος για αυτό που πετύχαμε, ήταν κάτι που πιστεύαμε. Ακόμα και όταν χάσαμε το πρώτο παιχνίδι. Δείξαμε δύναμη, χαρακτήρα και πίστη στις ικανότητες μας».

Για το αν είναι φαβορί πλέον ο Παναθηναϊκός:

«Είμαστε μακριά από το Φάιναλ 4, θα διοργανωθεί σε έναν μήνα από τώρα. Πρέπει να δούμε πως θα πάμε σ’ αυτό. Αυτές τις μέρες έχουμε τον Νίκολας τραυματία και δεν ξέρουμε πόσο θα μείνει έξω. Πολλά μπορούν να αλλάξουν σ’ αυτό το διάστημα και για εμάς και για τις άλλες ομάδες που θα λάβουν μέρος. Είναι ωραίο για τον κόσμο να ακούγεται ότι είμαστε το φαβορί, αλλά εγώ σκέφτομαι διαφορετικά» .

Για αυτά που έκανε το βράδυ της πρόκρισης:

«Ήρθε όλο το προπονητικό σταφ στο σπίτι και κάποιοι φίλοι μου και είδαμε στην τηλεόραση το ντέρμπι των Μπόστον Σέλτικς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Μετά ο ύπνος ήρθε δύσκολα, άλλωστε είναι λογικό όταν ζεις τέτοια συναισθήματα. Την επόμενη του αγώνα είχαμε ρεπό, μετά προπόνηση, την Κυριακή νέο παιχνίδι για την Α1. Το μεγάλο στρες, πάντως, πέρασε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags