Facebook Pixel Χάνει ένα-ένα τα «φτερά» του…
| 2011-04-03 09:10:00

Χάνει ένα-ένα τα «φτερά» του…

Χάνει ένα-ένα τα «φτερά» του…

Λέτο και Λάζαρος βρίσκονται στις λίστες ομάδων από Ισπανία και Ιταλία, αντίστοιχα, με τους «πράσινους» να είναι δεδομένο ότι αν ικανοποιηθούν οικονομικά, θα τους παραχωρήσουν.

Ο Αργεντινός εξτρέμ είχε φτάσει και πέρσι κοντά στην Μπενφίκα, το θέμα του όμως δεν είχε προχωρήσει. Ο ατζέντης του έχει γνωριμίες στην ισπανική αγορά (όπως και στην πορτογαλική) και ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του σενάριο περί ενδιαφέροντος ομάδας της Πριμέρα.

Από την άλλη η φετινή σεζόν και του Χριστοδουλόπουλου έχει αναγκάσει αρκετούς σκάουτερ να ασχοληθούν με την περίπτωσή του. Ο άσος του Παναθηναϊκού παρότι είχε χάσει την καλοκαιρινή προετοιμασία, βρήκε τη δύναμη και όχι μόνο επανήλθε, αλλά κάνει την καλύτερη σεζόν του στο «τριφύλλι».

Για αυτό και ήδη κάποιες ομάδες από την Ιταλία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, χωρίς ο ίδιος ο παίκτης να είναι αρνητικός στην προοπτική του εξωτερικού. Όπως και ο Παναθηναϊκός στην πώλησή τους, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι «πράσινοι», άλλωστε, δεν κρύβουν ότι θα παραχωρήσουν ποδοσφαιριστές τους αν λάβουν τα χρήματα που θέλουν.

Το ζήτημα είναι ποιος θα τους αναπληρώσει, γιατί μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό μιλάνε μόνο για παραχωρήσει και όχι για μεταγραφές άλλων ποδοσφαιριστών. Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για δύο παίκτες που παίζουν στα «φτερά» της ομάδας και έχουν άμεση συνάρτηση με το επιθετικό και δημιουργικό κομμάτι, που χρειάζεται και μία χημεία για να αποδώσουν. Η λογική, όμως, "ό,τι υπάρχει στη βιτρίνα είναι προς πώληση" φαίνεται ότι έχει βρει στο "τριφύλλι" πρωταγωνιστικό ρόλο...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags