03/04/11 - 09:11

"Μαζί με τον κόσμο"

Απόλυτα σύμφωνο βρίσκει τον Παντελή Νικολάου η κίνηση των φίλων της ΑΕΚ να διοργανώσουν συλλαλητήριο, αν και ο ίδιος για επαγγελματικούς λόγους δεν θα μπορέσει να δώσει το "παρών" σε αυτό.

"Μαζί με τον κόσμο"
34.899views 0shares

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "Goal" γύρω από το θέμα:

Για την κινητοποίηση των φιλάθλων:

«Συμφωνώ απόλυτα με την κινητοποίηση του κόσμου. Είναι μια ενέργεια, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν άνθρωποι και να αντιληφθούν ποια είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ. Συμφωνώ απόλυτα με το αίτημα του συλλαλητηρίου, που είναι να επανέλθει η ΑΕΚ στα χρέη που υπήρχαν μετά την υπαγωγή στο άρθρο 44. Πρέπει κάποια στιγμή να φανεί πως αυτή η ομάδα έχει κόσμο που αγωνιά για την κατάσταση και λαμβάνει μέρος στις εξελίξεις. Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, να περνά ο καθένας και να αφήνει χρέη και υποχρεώσεις».

Για το αν θα έχει αποτέλεσμα:

«Εκτιμώ πως η κινητοποίηση του κόσμου της ΑΕΚ μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις. Μόνο με την πίεση του κόσμου μπορεί να επέλθει η διοικητική κάθαρση, αλλά και να βρεθεί λύση με το θέμα του γηπέδου. Στη συνείδηση μου είναι ξεκάθαρω πως στο θέμα του γηπέδου συντελέστηκε μια κλοπή με την αντικατάσταση του σταδίου της Νέας Φιλαδέλφειας από τον φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων προς όφελος του Καραϊσκάκη. Τότε πίστηκε ο Γρανίτσας να κατεδαφίσει το γήπεδο και από τότε η ΑΕΚ είναι χωρίς σπίτι και βλέπουμε καθημερινά πόσο το χρειαζόμαστε».

Για την σημερινή κατάσταση της ΑΕΚ:

«Δεν ξέρω ποιες είναι οι οικονομικές δυνατότητες και διαθέσεις της ΑΕΚ. Αυτό που ξέρω είναι πως όταν αναλαμβάνεις τις τύχες μιας ομάδας με ιστορία και απολαμβάνεις της πλήρους στήριξης του κόσμου, δεν πηδάς από το καράβι. Είχαν όλοι τους την στήριξη του κόσμου. Είδα μόνο τον Παππά, τον Νοτιά και τους Χατζηιωάννου, Γκούμα να παραμένουν στην ομάδα και να την στηρίζουν οικονομικά. Από τους υπόλοιπους είδα μόνο τάσεις φυγής».

Για το κλίμα που υπάρχει στην ΑΕΚ:

«Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονο κλίμα διχόνοιας. Τα βάζουμε με τους διοικούντες, ενώ αυτοί είναι που προσπαθούν, με την πείρα ή την απειρία τους, με όσες δυνατότητες έχουν, να κουμαντάρουν την ομάδα. Οι σκοποί τους είναι ανιδιοτελείς και αυτό είναι το σημαντικότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρούμε αυτούς που έβγαλαν ιδιοτέλεια στην ΑΕΚ, που πήραν χρήματα ή τη δόξα που έδωσε αυτή η ομάδα».

Για το αν θα δώσει το παρόν στο συλλαλητήριο:

«Θα ήθελα να είμαι παρών, αλλά θα βρίσκομαι για επαγγελματικούς λόγους εκτός Αθηνών. Έτσι και αλλιώς μου αρέσει πάντα να ανακατεύομαι με τον κόσμο και να βρίσκομαι μαζί με τους φίλους της ΑΕΚ. Έτσι και αλλιώς ήμουν και εγώ ένας από αυτούς».