Facebook Pixel Στο «σφυρί» και ο Μπουμσόνγκ
| 2011-04-03 10:07:00

Στο «σφυρί» και ο Μπουμσόνγκ

Στο «σφυρί» και ο Μπουμσόνγκ

Τον δανεισμό του Παπασταθόπουλου από τη Μίλαν, για έναν χρόνο, ψάχνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την πώληση του Γάλλου στόπερ…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real news», οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει ήδη κάποιες επαφές με τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου, προκειμένου να ντύσουν με τη φανέλα τους για έναν χρόνο τον 22χρονο αμυντικό.

Με τους «ροσονέρι» να είναι μην είναι αρνητικοί, δεδομένου ότι φέτος δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής και δεν θέλουν να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο. Στο «τριφύλλι», άλλωστε, θα έχει φανέλα βασικού, ενώ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά τους «πράσινους», τώρα, η… καλύτερή τους! Αφενός δεν θα δώσουν χρήματα για την αγορά του, δεδομένου ότι μιλάμε για δανεισμό, ενώ από την άλλη θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν στο σφυρί και τον Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος στόπερ έχει πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη, είναι ακόμα σε καλή ηλικία, ενώ και ο ίδιος αρκετές φορές έχει δηλώσει ότι δεν… πολυψήνεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Μπορούν, δηλαδή, να τον πουλήσουν και να βάλουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας, γλυτώνοντας παράλληλα και αυτά που θα του έδιναν για το συμβόλαιό του. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι σαν προοπτική δεν είναι άσχημο να έρθει ο Παπασταθόπουλος στον Παναθηναϊκό, που είναι νεότερος του Γάλλου, θα ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο και έχει κίνητρο να παίξει για να αποδείξει πράγματα. Το θέμα είναι πού θα οδηγήσει το «τριφύλλι» η λογική «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω», προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags