Facebook Pixel Σεϊρού στο στόχαστρο
| 2011-04-03 10:23:00

Σεϊρού στο στόχαστρο

Σεϊρού στο στόχαστρο

Τον 29χρονο Γάλλο αμυντικό μέσο της Μαρσέιγ, Μπενουά Σεϊρού, έχουν προτείνει στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι που βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωσή εξετάζουν όλες τις παραμέτρους.
 

Η Μαρσέιγ αυτό το καλοκαίρι παραχωρεί τον αμυντικό μέσο της, Μπενουά Σεϊρού, ο οποίος είναι 29 ετών και αποτελεί τον δεύτερο αρχηγό της ομάδας. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν αφήνει ασυγκίνητους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Μάλιστα, χαρακτηριστικό της υπόθεσης, είναι ότι ο ίδιος ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή τον πρότεινε στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όσον αφορά στα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, όπως ενημέρωσε την διοίκηση του Ολυμπιακού ο εκπρόσωπος του Σεϊρού, η Μαρσέιγ παραχωρεί τον αμυντικό χαφ της με ένα ποσό 3-4 εκ. ευρώ, το οποίο είναι φυσικά διαπραγματεύσιμο. Από την πλευρά του ο παίκτης θα ήταν ικανοποιημένος με ένα συμβόλαιο τριετούς διαρκείας με αποδοχές που θα κυμαίνονται κοντά στο 1,4 εκ. ευρώ.

Φέτος, ο αριστεροπόδαρος Σεϊρού, αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια με τη Μαρσέιγ, στα οποία πέτυχε 2 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ. Η βασική του θέση είναι αυτή του αμυντικού μέσου, όμως μπορεί να αγωνιστεί και πιο μπροστά στη μεσαία γραμμή, αφού διαθέτει καλή τεχνική και πάσα. Ένας ποδοσφαιριστής που θυμίζει αρκετά έναν άλλο αριστεροπόδαρο αμυντικό μέσο του Θρύλου κατά το πρόσφατο παρελθόν, τον Άκη Στολτίδη.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags