Facebook Pixel "Να ανταποδώσουμε στον πρόεδρο"
| 2011-04-03 10:42:00

"Να ανταποδώσουμε στον πρόεδρο"

"Να ανταποδώσουμε στον πρόεδρο"

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας ότι αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες να δώσουν χαρά στον πρόεδρο με τις επιτυχίες τους.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από όσα δήλωσε ο Αβράμης στην εφημερίδα «Stadio by Metro»:

«Σίγουρα είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία η κατάκτηση του πρωταθλήματος γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα με νέους παίκτες και δεν είναι απλό να δέσει από την πρώτη χρονιά. Φυσικά και είμαι χαρούμενος για τον τίτλο μας, όπως και όλος ο κόσμος και η οικογένεια του Ολυμπιακού. Απομένουν τρία παιχνίδια και πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τελευταίο παιχνίδι με την Λάρισα».

Για το μέλλον του Ολυμπιακού: «Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει τεράστιες δυνατότητες ακόμα, γιατί έχει παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μέρα με την μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι, δουλεύουμε όλοι μαζί και θέλουμε να κάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμα μεγαλύτερο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι να παραμείνουμε σοβαροί, να συνεχίζουμε να παίζουμε θελκτικό ποδόσφαιρο όπως κάνουμε μέχρι τώρα και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας προσφέροντας θέαμα».

Για το Champions League: «Το Champions League είναι μια μεγάλη διοργάνωση και θέλουμε πάντα να παίζουμε. Είναι ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή. Ο κύριος Μαρινάκης έχει δείξει από την αρχή ότι κάνει τα πάντα για αυτήν την ομάδα και έχει δώσει τα πάντα για τον Ολυμπιακό. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι φυσικά και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς για να του ανταποδώσουμε όλα όσα μας έχει προσφέρει και να τον δικαιώσουμε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags