Facebook Pixel «Έναν καλό αγώνα και στην Μαλαισία»
| 2011-04-03 12:24:00

«Έναν καλό αγώνα και στην Μαλαισία»

«Έναν καλό αγώνα και στην Μαλαισία»

Κέρδισε την εμπιστοσύνη του Λούις Χάμιλτον η MP4-26 μετά την δεύτερη θέση που κατέκτησε στην Αυστραλία…

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 παραδέχθηκε πως υπάρχει διαφορά από την Red Bull, όμως πιστεύει πως στην Μαλαισία όλα μπορούν να αλλάξουν…

«Μετά την απόδοσή μας στη Μελβούρνη νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε άλλον ένα καλό αγώνα στη Μαλαισία. Σε μια πίστα όπως αυτή της Σεπάνγκ θα αποκαλυφθεί πλήρως η διαφορά δυναμικής ανάμεσα στα μονοθέσια», είπε αρχικά ο Βρετανός οδηγός και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι η καλή λειτουργία συστημάτων όπως του KERS αλλά και του DRS (Drag Reduction System) θα δώσουν άλλη διάσταση στην απόδοση της ΜΡ4-26 στις κατατακτήριες δοκιμές. Η ομάδα ανέλυσε το πρόβλημα που είχαμε στο πάτωμα, προκλήθηκε ζημιά στο σύνδεσμο ανάμεσα στην ποδιά και το σασί».

Από την πλευρά του, ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Μάρτιν Ουίτμαρς ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να παρουσιάσουν βελτίωση στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου στην Σεπάνγκ: «Η διαφορά από την pole position ήταν μεγάλη και στόχος μας είναι να μειώσουμε αυτή τη διαφορά ώστε να βρεθούν οι Λιούις και Τζένσον σε θέση να διεκδικήσουν τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags