Facebook Pixel Eπιδιώξεις και θέλω της 28ης αγωνιστικής
| 2011-04-03 13:51:00

Eπιδιώξεις και θέλω της 28ης αγωνιστικής

Eπιδιώξεις και θέλω της 28ης αγωνιστικής

Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες της Superleague με τη διεξαγωγή της 28ης αγωνιστικής, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται, ειδικά στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Συνολικά 7 ομάδες βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, με τους Εργοτέλη και Ηρακλή που κοντράρονται στο Παγκρήτιο να εξασφαλίζουν την παραμονή τους με νίκη ενώ και η ισοπαλία φαίνεται να βολεύει και τους δύο.

Εξάλλου, μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς έχει η ΑΕΛ, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στην Τούμπα απέναντι στον πάγκο, θα είναι καταδικαστικό για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά αναζητά το τρίποντο που θα του εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας τα παίζει όλα για όλα απέναντι στον Άρη, αναζητώντας αποκλειστικά και μόνο το τρίποντο, το οποίο σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα, ενδεχομένως αποδειχθεί βάλσαμο για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη. Ο Άρης ωστόσο θα κυνηγήσει τη νίκη που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για είσοδο στην προνομιούχο (πλέι οφ) πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Στην Κέρκυρα, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Πανιώνιο, ματς στο οποίο αμφότεροι οι αντίπαλοι ψάχνουν το τρίποντο που θα τους δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Αν αναλογιστεί κανείς το πρόγραμμα των δύο τις επόμενες αγωνιστικής, τους βολεύει -υπό προϋποθέσεις- και η ισοπαλία.

Ο Ατρόμητος, δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, ματς που παραπέμπει στο ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου. Οι Περιστεριώτες ψάχνουν τον βαθμό ή τους βαθμούς που θα τους διατηρήσουν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Ένωση από την άλλη, μετά την 6άρα από τον Ολυμπιακό, δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω μουρμούρα στις τάξεις των οπαδών της.

Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Ξάνθη, ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν εντός της ζώνης των πλέι οφ, με τους φιλοξενούμενους να μην αγχώνονται ιδιαίτερα για το τι γίνεται στην ουρά, μιας και απέχουν 7 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού.

Ο -ήδη- πρωταθλητής και αδιάφορος βαθμολογικά Ολυμπιακός υποδέχεται την Καβάλα, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν το όνειρο της συμμετοχής τους στα πλέι οφ, ζωντανό.

Τέλος στις Σέρρες, ο ήδη καταδικασμένος σε υποβιβασμό Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό ο οποίος αναζητά τη νίκη προκειμένου να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες του, ενόψει των πλέι οφ.

Συνοπτικά οι αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής:

Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός
Εργοτέλης - Ηρακλής
Κέρκυρα - Πανιώνιος
Αστέρας Τρίπολης - Άρης
ΑΕΚ - Ατρόμητος
Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη
ΠΑΟΚ - ΑΕΛ
Ολυμπιακός - Καβάλα.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags