Facebook Pixel «Πάρτε δρόμο»!
| 2011-04-03 15:58:00

«Πάρτε δρόμο»!

«Πάρτε δρόμο»!

Περίπου 1.500 οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται αυτή την ώρα στη θέση του παλιού γηπέδου της ομάδας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με πανό και συνθήματα κατά της διοίκησης και των μετόχων.

Οι οπαδοί της ομάδας φτάνουν και, ίσως ξεπερνούν αυτή την ώρα τους 1.500, με τα μέλη της Ερασιτεχνικής να κάνουν ομιλίες και να ζητάνε ενωμένοι τα βιβλία από τους μετόχους, εξηγήσεις κ.λπ.

Όσοι βρίσκονται στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν κάνει από την πρώτη στιγμή αισθητή την παρουσία τους, αποδεικνύοντας ότι δεν πήγαν για… βόλτα στον χώρο που ήταν χτισμένο το "σπίτι" της ομάδας. Έχουν δημιουργήσει, μάλιστα, ατμόσφαιρα... σκεπαστής, ενώ υπάρχει και μία μακέτα του γηπέδου που πηγαίνει από χέρι σε χέρι...

Πανό με μηνύματα όπως «Πληρώστε τα χρέη σας και δρόμο», «Απόδοση ευθυνών τώρα-Πειρατές του Ονείρου», «Η ΑΕΚ είναι η ζωή μας, παίξατε με αυτή θα το πληρώσετε», «Παραμυθάδες Άφραγκοι Επικίνδυνοι» και «Απόδοση ευθυνών τώρα», αλλά και με συνθήματα όπως «Μέτοχοι, α-μέτοχοι τον π…λο από εδώ!», δίνουν το στίγμα της παρουσίας τους.

Ο Ασλανίδης, μέλος της Ερασιτεχνικής, σχολίασε σε ομιλία του προς τους συγκεντρωμένους ότι οι οπαδοί:

** Θέλουν το μετοχολόγιο της ΠΑΕ για να δουν ποιος έχει τι στην κατοχή του,

** Να γυρίσουν οι μέτοχοι να πληρώσουν τα χρεή τους, καθώς αυτή είναι μία βασική προϋπόθεση για να βρεθούν υποψήφιοι επενδυτές.

Να βγει και κάνα ψιλό...

Με την ευκαιρία της συγκέντρωσης, πάντως, υπάρχουν στον χώρο εφτά-οχτώ καντίνες με σάντουιτς κ.λπ., για τους πεινασμένους οπαδούς της ΑΕΚ. Ενώ υπάρχουν και δύο-τρεις πωλητές με κασκόλ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags