Facebook Pixel Την ουρά του απ' έξω
| 2011-04-03 15:57:00

Την ουρά του απ' έξω

Την ουρά του απ' έξω

Απέτυχε και δικαίως αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από τη Σιένα, με τον Ίβκοβιτς να σχολιάζει σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον Κολοσσό ότι εκείνος από την πλευρά του έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε...

«Η ομάδα αντέδρασε καλά για τη συνέχεια. Είχαμε πολύ δύσκολη επιστροφή την Παρασκευή και μία προπόνηση το Σάββατο. Βρήκαμε αντίδραση, ο κόσμος μας φέρθηκε καλά», σχολίασε αρχικά ο πεπειραμένος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Ήταν δύσκολο για όλους, αλλά πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να συνεχίζουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά, έπαιξαν και οι 12 παίκτες και συνεχίζουμε τη δουλειά. Δίκαια αποκλειστήκαμε από τη Σιένα. Γιατί να υπάρχει απογοήτευση; Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα καλύτερα. Χάσαμε πολλή ενέργεια. Η Σιένα ήταν καλύτερη ομάδα. Σε όλα τα αδύνατα σημεία μας κέρδισε. Ήταν περίεργα πλέι οφ από το πρώτο ματς και μετά. Η δουλειά μας συνεχίζεται όμως.

Δίκαια αποκλειστήκαμε και αυτό είναι δεδομένο. Τι να πει και η Μπαρτσελόνα που πρέπει να οργανώσει και το φάιναλ φορ; Ο αποκλεισμός από την Ευρωλίγκα δεν σημαίνει πάντως μεγαλύτερη πίεση για τους παίκτες. Η δουλειά μας είναι κάθε παίκτης να βρει τη θέση του, να βρει το ρόλο του. Αν θέλετε παίρνω και όλες τις ευθύνες. Η ομάδα δεν είχε αντίδραση. Από 70 πόντους στους «16» έφαγε 84 στα πλέι οφ. Έχουμε νέα παιδιά και έμπειρους παίκτες που δεν βοήθησαν όσο μπορούσαν. Ίσως και εγώ δεν τους βοήθησα όσο μπορούσαμε.

Ο Σπανούλης που έχει και ίωση και δεν έπαιξε σήμερα, τέτοιο ξύλο δεν είχε φάει ποτέ. Πρέπει να μάθουμε τι σημαίνει τέτοια άμυνα. Οι στόχοι μας ήταν ξεκάθαροι και τους είχα πει από την παρουσίαση. Δεν περίμενα τους τραυματισμούς, δεν περίμενα 19 μέρες με αλλαγές προγράμματος. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να αναζητήσουμε άλλοθι. Στόχος μας ήταν το φάιναλ φορ και αποτύχαμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags