Facebook Pixel Αλάνι ο Μήτρογλου, να αλλάξει μαλλί ο Κλάους!
| 2013-10-26 09:30:00

Αλάνι ο Μήτρογλου, να αλλάξει μαλλί ο Κλάους!

Αλάνι ο Μήτρογλου, να αλλάξει μαλλί ο Κλάους!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συγκρίνει στιλιστικά (και... λίγο αγωνιστικά) τους Μήτρογλου, Κλάους, Αγκάνθο και Φικεροά! Ποιος είναι παιχτούρα και πoιος πρέπει να γίνει πιο... επιθετικός;

Σήμερα λέω να ασχοληθώ και λίγο με μπάλα! Τελειώσαν κύριοι οι εποχές που αποκαλούσατε τις γυναίκες... άμπαλες. Πλέον ξέρουμε από ποδόσφαιρο, παίζουμε στα δάχτυλα το offside και παρακολουθούμε ευχάριστα τα ματς. Άσε που σε λίγο θα βλέπουμε πιο φανατικά Champions League από άλλες εκπομπές της τηλεόρασης.

Θα επικεντρωθώ όμως σε κάποιο πιο συγκεκριμένα πράγματα και δη στην εμφάνιση κάποιων από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες. Γιατί μπορεί οι άνδρες να τους αποκαλείτε παιχταράδες, αλλά το θέμα είναι πως φαίνονται οι επιθετική από τη γυναικεία οπτική γωνία.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Στέφανος "Κλάους" Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)

Θα είμαι επιεικής με τον Κλάους. Επειδή είναι “τεμέτερον” παιδίον και όπως λέμε, εμείς οι Πόντιοι, «Πόντιος ας είναι και με έναν ομάτ». Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα πιο μοντέρνο κούρεμα. Απ' ότι βλέπω είναι γεμάτος τατού. Είναι δηλαδή αυτής της ιδεολογίας, να ζωγραφίζει το σώμα του, οπότε χρειάζεται πιο extreme look στο μαλλί του! Τα γένια του πάνε.

Δαβίδ Αγάνθο (Άρης)

Είναι Ισπανός έτσι; Ο Λατίνος είναι αρκετά καλός. Δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο. Εξωτερικά δεν θα του άλλαζα κάτι. Ελπίζω να προσφέρει στον Άρη.

Αλεξ Ντακόλ (ΑΕΚ)

Πρέπει να αλλάξει μαλλί. Στο πρόσωπο φαίνεται γλυκούλης. Αλλά πώς πάει με baby face να βάλει γκολ; Επειδή είναι επιθετικός πρέπει να είναι και εμφανισιακά πιο επιθετικός. Για να τρομάζει τους τερματοφύλακες. Λίγο γενάκι δεν θα τον χάλαγε. Οπωσδήποτε να κάνει κάτι με το κούρεμα.

Λουτσιάνο Φιγκερόα (Παναθηναϊκός)

Ο Αργεντινός έχει ωραίο στυλ. Έχει ευρωπαϊκά στοιχεία. Ανοιχτό χρώμα δέρματος και πράσινα μάτια. Έχει ένα μειονέκτημα. Παίζει στον Παναθηναϊκό και εγώ είμαι Ολυμπιακός...

Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

Τον τελευταίο τον ξέρω καλύτερα απ' όλους επειδή είμαι Ολυμπιακός. Είναι τοπ! Παιχτούρα! Έχει μεγάλη απόδοση και είναι στήριγμα για την ομάδα. Έχει κάτι το αλήτικο πάνω του, το οποίο σίγουρα “τραβάει” τις γυναίκες. Δεν είναι ομορφούλης, αλλά αυτό το παράξενο και απόκοσμο στοιχείο που εκπέμπει τον κάνει ελκυστικό. Είναι αλάνι Παίξανε πολύ ωραία τις προάλλες με την Μπενφίκα και στενοχωρήθηκα που ήρθε ισοπαλία το ματς. Έβρεχε πολύ και οι παίκτες έκαναν υπερπροσπάθεια στο χορτάρι που θύμιζε λίμνη. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Ολυμπιακό. Παίζει φοβερή μπάλα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags